Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου: Εντοπίστηκαν τα οστά του στην Μάνη;

4 Σεπτεμβρίου 2017 18:39
Θρίλερ με την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου: Εντοπίστηκαν τα οστά του στην Μάνη;

Ένα μακάβριο εύρημα σήμανε συναγερμό στη Μεσσηνιακή Μάνη και άνοιξε πάλι την πόρτα των ερευνών για τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου.

Χωρικοί εντόπισαν ανθρώπινα οστά την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, σκορπισμένα μέσα σε παλιό εκκλησάκι στη περιοχή Λαγκάδα. Το εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Σπυρίδωνα, δεν λειτουργεί εδώ και πενήντα χρόνια και δεν διαθέτει πόρτα. Βρίσκεται σε πλαγιά και το μονοπάτι που οδηγεί σ’ αυτό, είναι δύσβατο.

Οι μάρτυρες ειδοποίησαν τις Αρχές και άμεσα άνδρες του Α.Τ. Καρδαμύλης έφτασαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν τα οστά, για να εξεταστούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήσης: Το μαγαζί που τρως ψαράκι στο... χωνάκι και παίρνεις ρέστα από πεντάευρω!

Για τα ευρήματα ειδοποιήθηκε και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου που δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνει τον «τάφο» του άτυχου νέου στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε το καλόκαίρι του 2012. Συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου του 2012, ο νεαρός άνδρας είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα του, με προορισμό το Αίγιο. Την επομένη τα ξημερώματα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Η μητέρα του Μάριου αρχικά δεν επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον για την ανεύρεση του γιού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά θα περάσετε έναν εφιαλτικό Σεπτέμβρη! Ποια θα είναι τα τυχερά;

Τον Οκτώβριο του 2012 και αφού η μητέρα του Μάριου είχε απευθυνθεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην άκρη του νήματος καθώς στο αυτοκίνητο του άτυχου νέου είχε εντοπιστεί μια μεγάλη κηλίδα αίματος και από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως ανήκε στον 26χρονο. Το πτώμα του, όμως, ακόμη και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή: anikolouli

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share