Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο συμβάν στην Ιτέα: Ζευγάρι ξυλοκόπησε και λήστεψε τη γριούλα που φρόντιζε!

3 Αυγούστου 2017 23:44
Αδιανόητο συμβάν στην Ιτέα: Ζευγάρι ξυλοκόπησε και λήστεψε τη γριούλα που φρόντιζε!

Την χτύπησαν, την έδεσαν στο κρεβάτι και την φίμωσαν για να μην φωνάξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνδρα ερωτεύσιμο στο λεπτό!

Επίδειξη αχαριστίας έκανε ένα ζευγάρι τοξικομανών που ξεπλήρωσαν με... ξύλο και ληστεία την καθημερινή φροντίδα τους από μια 83χρονη γυναίκα στην περιοχή Κίρρα της Ιτέας! Ο 33χρονος Έλληνας και η 53χρονη Ελβετίδα κακοποίησαν βάναυσα την γυναίκα που τους έδινε φαγητό για να αρπάξουν μόλις 50 ευρώ!

Το ζευγάρι έσπασε με βαριοπούλα το παράθυρο της ισόγειας κατοικίας της ηλικιωμένης στις 4.30΄ χθες τα ξημερώματα και μπήκαν μέσα στο σπίτι φορώντας κουκούλες. Αν και η ηλικιωμένη τους είπε ότι δεν διέθετε περισσότερα από 50 ευρώ, εκείνοι δε δίστασαν να την χτυπήσουν, να τη δέσουν στο κρεβάτι και να την φιμώσουν για να μην φωνάξει καλώντας βοήθεια. Όταν πήραν τα χρήματα που τους έδωσε, έφυγαν αφήνοντάς την δεμένη.

Η 83χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και να ειδοποιήσει έναν γείτονά της, ο οποίος κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Ιτέας. Πριν μεταφερθεί στο Γενικό νοσοκομείο Άμφισσας για τις πρώτες βοήθειες, η γριούλα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι αναγνώρισε το ζευγάρι τοξικομανών που βοηθούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρ' όλο που είχαν καλυμμένα πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League (video)

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για το ζευγάρι που εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share