Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στυγερό έγκλημα στην Τρίπολη: Άντρας σκότωσε επιχειρηματία με τσεκούρι

3 Αυγούστου 2017 13:59
Στυγερό έγκλημα στην Τρίπολη: Άντρας σκότωσε επιχειρηματία με τσεκούρι

Δεκατέσσερα χρόνια κατάφερε να διαφεύγει ένας υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος φέρεται να είχε δολοφονήσει με τσεκούρι έναν επιχειρηματία στην Τρίπολη, ενώ κατηγορούνταν και για υποθέσεις ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μερομήνια 2018: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα; Πότε θα πέσουν τα πρώτα χιόνια; Θα ντυθεί στα λευκά και η Αθήνα;

Οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που έκαναν έλεγχο στον 35χρονο αλλοδαπό στο σημείο εισόδου στην Κακαβιά Ιωαννίνων, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρίπολης για ανθρωποκτονία με πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε διαπράξει στις 14 Ιουνίου του 2003.

Ο ίδιος ανακριτής είχε εκδώσει και άλλο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατηγορίες για τις οποίες είχε εκδοθεί σε βάρος του και διάταξη του Προέδρου Εφετών Ναυπλίου Αργολίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός Θρασκιά - Φωτόπουλου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έβαλαν τέλος στον γάμο τους!

Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που έδωσε εντολή να εκτελεστούν τα τρία διωκτικά έγγραφα και να μεταχθεί στην Τρίπολη για να απολογηθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share