Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χαμός στην Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο αλλοδαπός που ασέλγησε σε 14χρονο κοριτσάκι!

22 Ιουλίου 2017 17:35
Χαμός στην Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο αλλοδαπός που ασέλγησε σε 14χρονο κοριτσάκι!

Τα στοιχεία τις ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου από το Μπαγκλαντές, δόθηκαν στην δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Ο 33χρονος κατηγορείται ότι στις 20 Ιουνίου πήρε ένα 14χρονο κορίτσι από παιδική χαρά στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στην Μυτιλήνη, το παρέσυρε σε παρκινγκ και ασέλγησε πάνω του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για το μοιραίο τροχαίο στην Κύμη με τα 3 νεκρά παιδιά!

Πρόκειται για τον MIZAN KAZI του ANAYAT και της ANWARA, που γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1984 στο Μπαγκλαντές και είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, αφού εμπλεκόταν σε υπόθεση εκβιασμού εις βάρος ομοεθνή του. Σε βάρος του έχει δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο και αποπλάνησης παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα 14 αλλά όχι τα 15 έτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το φρικτό τροχαίο στην Κύμη!

Η δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων. Η Ασφάλεια Μυτιλήνης παρακαλεί όποιον έχει πληροφορίες για τον 33χρονο, να επικοινωνήσει μαζί της με την διαβεβαίωση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share