Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αμερική: Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο η νύφη εξαφανίστηκε και ο γαμπρός βρέθηκε νεκρός - Θρίλερ με ζευγάρι στη Μασαχουσέτη!

14 Ιουλίου 2017 23:03
Αμερική: Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο η νύφη εξαφανίστηκε και ο γαμπρός βρέθηκε νεκρός - Θρίλερ με ζευγάρι στη Μασαχουσέτη!

Όταν η Jo Ringer και ο Chad Reidy αντάλλαζαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, κανείς τους προφανώς δεν φανταζόταν το θρίλερ που θα παιζόταν δύο μήνες μετά το γάμο. Η νιόπαντρη γυναίκα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και ο σύζυγος της αυτοκτόνησε λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Jo Ringer

Chad Reidy

Όλα ξεκίνησαν μόλις 8 εβδομάδες μετά το γάμο, όταν ο Chad Reidy γύρισε στο σπίτι από νυχτερινή βάρδια και δεν βρήκε έτοιμο το πρωινό που συνήθιζε να του ετοιμάζει η Jo. Ο Chad άρχισε να την ψάχνει παντού στη γενέτειρά τους στο Clarksburg, στη Μασαχουσέτη, αλλά και στις γειτονιές πόλης. Όταν οι 24ωρες έρευνες του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, κάλεσε τις αρχές και ανέφερε την εξαφάνιση της γυναίκας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 χρόνια φυλακή σε μάνα που κακοποιούσε τα παιδιά της στη Θεσσαλονίκη!

Οι αρχές ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους της 39χρονης και γρήγορα ανακάλυψαν ότι η σχέση του ζευγαριού δεν τόσο ρόδινη όσο φαινόταν. Αντιθέτως, είχε προβλήματα και σκαμπανεβάσαματα. Η Ringer μάλιστα, η οποία αγνοείται ακόμα, είχε εκμυστηρευτεί σε έναν από τους φίλους της πως «αν μου συμβεί κάτι, μην υποτιμήσετε τον Chad, γιατί πιθανότατα αυτός θα το έχει κάνει».

Jo Ringer

Η αστυνομία ωστόσο δεν πρόλαβε να ζητήσει εξηγήσεις από τον Reidy. Ο σύζυγος της Jo αφού υποβλήθηκε σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους, βρέθηκε νεκρός στο γκαράζ του σπιτιού τους, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε αυτοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Βραχάλη: Σχολίασε το έντονο μαύρισμά της - Δεν φαντάζεστε τι είπε!

Η υπόθεση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη, καθώς λίγο μετά την αυτοκτονία του Reidy, ένας παιδικός του έρωτας από τότε που πήγαινε στο γυμνάσιο, η Laura Reilly κατηγορήθηκε για παραπλάνηση αρχών, καθώς είχε βρεθεί με τον 42χρονο, δύο ημέρες πριν την εξαφάνιση της Jo Ringer. H Reilly δήλωσε αθώα στις κατηγορίες και ο δικηγόρος της τόνισε πως δεν εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Jo Ringer.

Ο παιδικός έρωτας του Chad Reidy

Chad Reidy

H 19χρονη κόρη της Jo Ringer, όμως η Savanah, πιστεύει ότι η Reilly ψεύδεται. Βλέποντας τα μηνύματα της μητέρας της στο facebook ανακάλυψε ότι η μητέρα της κακοποιούνταν και πως ο 42χρονος είχε.... ελεύθερη σχέση με τη Reilly.

«Πιστεύω ότι ο Chad και η Laura συνέχιζαν να βρίσκονται. Νομίζω ότι ίσως ήθελαν να τα ξαναβρούν», υποστήριξε η 19χρονη.

Μέχρι στιγμής πάντως η Reilly... ζει ελεύθερη, ο Chad είναι νεκρός και οι έρευνες για την Jo Ringer συνεχίζονται, παρατείνοντας την αγωνία συγγενών και φίλων

πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share