Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η σύζυγος του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε στην Καστοριά! (Video)

23 Ιουνίου 2017 01:19
Συγκλονίζει η σύζυγος του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε στην Καστοριά! (Video)

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή στην Καστοριά, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου 52χρονου λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της και ξεσπά, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τρόφιμο!
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο 30χρονος ειδικός φρουρός, βρίσκεται στη φυλακή, ενώ έχει υποστηρίξει δύο σενάρια για το κίνητρο που του «όπλισε» το χέρι. Το ένα είναι οι προσωπικές του διαφορές με το θύμα, ενώ το άλλο είναι η ληστεία.

Η οικογένεια του θύματος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άδικο χαμό του δικού της προσώπου, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του 52χρονου «περιμένουμε τη δίκη για να λυτρωθούμε».

«Είχε ένα χαρακτήρα χαμηλών τόνων. Ένας τέλειος σύζυγος και πατέρας. Ανεκτίμητος φίλος. Αύριο θα κλείναμε 30 χρόνια μαζί...», είπε με δάκρυα στα μάτια. Ενώ μίλησε και για την κόρη τους, η οποία βρίσκεται στη Γερμανία και είναι έγκυος. «Καλύτερα ίσως που βρίσκεται εκεί, γιατί η ψυχολογία της έχει διαταραχθεί πάρα πολύ. Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και ο Κοσμάς δεν πρόλαβε να το μάθει», ανέφερε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ενώ, όσον αφορά στον 30χρονο ειδικό φρουρό, λέει χαρακτηριστικά «Να γίνει το δικαστήριο, θα μας φέρει μια λύτρωση. Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Δε μπορεί να στερεί έτσι μια ζωή. Να δικαστεί ο φονιάς. Να λάμψει η Δικαιοσύνη».

πηγη: enikos

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share