Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτό έγκλημα στην Φθιώτιδα: Από αυτό "προδόθηκε" ο δράστης!

22 Ιουνίου 2017 08:53
Φρικτό έγκλημα στην Φθιώτιδα: Από αυτό

Μία αποκρουστική μεν αλλά αναγκαία μέθοδο δε ακολούθησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εξιχνιάσουν τη φρικτή δολοφονία του 57χρονου μεσίτη από τη Γλυφάδα, ο οποίος είχε βρεθεί στις 11 Ιουνίου δολοφονημένος με 15 μαχαιριές σε χώρο στάθμευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Από την εξέταση του πτώματος, το οποίο είχε πατηθεί με αυτοκίνητο στην κοιλιακή χώρα κατά τη διαφυγή του δράστη, προέκυψε ότι το θύμα είχε φάει λίγη ώρα πριν. Έτσι, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι πιθανότατα επισκέφτηκε κάποιο από τα εστιατόρια που βρίσκονται στη διαδρομή από Αθήνα προς Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς σε αυτή την κατεύθυνση του δρόμου βρισκόταν το πάρκινγκ. Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, από την έρευνα βρέθηκε το εστιατόριο, στο οποίο είχε πάει ο 57χρονος μεσίτης και από τις μαρτυρίες προέκυψε ότι μαζί του έτρωγε ηλικιωμένος άνδρας, το πρόσωπο του οποίου είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος: Δεν φαντάζεστε από που προέρχεται το μέλι που τρώμε και μας το παρουσιάζουν για ελληνικό! (photo)

Το δεύτερο βήμα ήταν να γίνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών και να εξεταστούν οι τελευταίες επικοινωνίες του θύματος. Με τον τρόπο αυτόν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν συχνές επικοινωνίες (κυρίως sms) του μεσίτη με 70χρονο, κάτοικο Χαλκίδας, ο οποίος μπήκε στο μικροσκόπιο μέσω του σήματος που εξέπεμπε το κινητό του τηλέφωνο και συνελήφθη προχθές στην Ημαθία. Πρόκειται για άνδρα που είχε εκτίσει τέσσερις μήνες φυλάκισης στις φυλακές Χαλκίδας για ακάλυπτες επιταγές και είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από περίπου δύο μήνες. Από κάμερες των διοδίων είχε εντοπιστεί και η διέλευση του οχήματος το επίμαχο χρονικό διάστημα, με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ζώδια των ημερών 22 με 27/06 by MagicF’Ariel!

Αφού αρχικά υπέπεσε σε αντιφάσεις, στη συνέχεια «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα. «Το θύμα ξεκίνησε την ημέρα εκείνη από τη Γλυφάδα και ήρθε οδικώς να με πάρει από τη Δροσιά Χαλκίδας. Κάναμε στάση στον Άγιο Κωνσταντίνο για να φάμε. Τσακωθήκαμε γιατί μου ζητούσε 500 ευρώ για να με πάει στη Θεσσαλονίκη. Εγώ αρνήθηκα να του τα δώσω. Σταμάτησε στο παρκινγκ και μου είπε ότι αν δεν του τα δώσω θα με αφήσει εκεί και θα φύγει. Εκείνος πρώτος μου επιτέθηκε με μαχαίρι. Εγώ βρισκόμουν σε άμυνα». Για το γεγονός ότι φεύγοντας πάτησε το μεσίτη με το αυτοκίνητο για να τον αποτελειώσει αντίτεινε ότι το έκανε κατά λάθος πάνω στο πανικό του και κατά τη διάρκεια μανούβρας για να ξεπαρκάρει. O 70χρονος έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του μεσίτη και μετέβη αρχικά στη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια στη Χαλκιδική και τέλος στη Ημαθία.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λαμίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share