Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο κάδος σκουπιδιών που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Στέλλας! (photos)

28 Απριλίου 2017 07:45
Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο κάδος σκουπιδιών που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Στέλλας! (photos)

Οι ώρες περνούσαν βασανιστικά, έως ότου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο 61χρονος πρώην αστυνομικός «έσπασε» ενώπιον των αστυνομικών και ομολόγησε την ανατριχιαστική πράξη του.

«Φταίει η κακιά στιγμή. Ηταν ένα ατύχημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, είπε ακόμα πως το παιδί έκλαιγε, το πήρε αγκαλιά να το παρηγορήσει και το έσφιξε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο πανελλήνιο: Βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών το 6χρονο αγγελούδι από την Αγία Βαρβάρα - Ομολόγησε ο πα-τέρας για το αποτρόπαιο έγκλημα! (Photos)

Στη συνέχεια τους υπέδειξε σε ποιο κάδο απορριμμάτων είχε πετάξει το άψυχο σώμα της κόρης του. Αμέσως άνδρες της Ασφάλειας που δεν απομακρύνθηκαν στιγμή από το σπίτι του 61χρονου αστυνομικού κινήθηκαν προς τη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αιόλου σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το διαμέρισμα της οικογένειας Εικοσπεντάκη.

Εκεί εντόπισαν το μακάβριο εύρημα: Το σώμα του ανηλίκου κοριτσιού είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και είχε πεταχτεί στο κάδο απορριμμάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr!

Το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σφράγισαν τη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αιόλου απομακρύνοντας τους περαστικούς. Μετά από λίγη ώρα έφτασε αυτοκίνητο γραφείου τελετών αλλά και ιατροδικαστής και το άψυχο κορμάκι της Στέλλας μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία και να εξακριβωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό: Άγριο χώσιμο του Ντάνου στην Ευρυδίκη - "Θα έπρεπε να έχεις λίγο..."

Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη στραγγαλίστηκε από τον πατέρα της ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να κρύψει τη σορό της, πετώντας την στον κάδο απορριμμάτων.

Μόλις στη γειτονιά γνωστοποιήθηκε η είδηση της εύρεσης του πτώματος του εξάχρονου κοριτσιού, πολλοί ήταν οι φίλοι και οι γείτονες της όπου πήγαν ατο σημείο προκειμένου να ανάψουν ένα κεράκι ή να αφήσουν λίγα λουλούδια.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share