Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτη ιστορία: Βίασε τον εραστή της γυναίκας του και τον…!

23 Απριλίου 2017 11:35
Ασύλληπτη ιστορία: Βίασε τον εραστή της γυναίκας του και τον…!

Σε όλους τους πιθανούς τρόπους εκδίκησης, εκτός από τον θάνατο, υπέβαλε συνάδελφό του έμπορος σε επαρχιακή πόλη της Γαλλίας, προκειμένου να τον εκδικηθεί για την εξωσυζυγική σχέση του με τη σύζυγό του. Κι εκείνος το υπέμενε μέχρι που βρέθηκε βιασμένος από τον απατημένο, παρουσία της άπιστης!

Οπως αποκαλύπτει σε σχετικό δημοσίευμά του το τοπικό ειδησεογραφικό σάιτ Sud Ouest, ο έμπορος της πόλης Σοζόν αναρωτιόταν γιατί ο ιδιοκτήτης του γειτονικού καταστήματος επισκεπτόταν τακτικά το δικό του. Αυτό που υποψιαζόταν έμελλε να επιβεβαιωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Αεροσυνοδός χτύπησε γυναίκα επιβάτη που κρατούσε αγκαλιά το μωρό της!

Υστερα από επανειλημμένες ερωτήσεις στη σύζυγό του, ο ψυλλιασμένος έμπορος κατάφερε να της αποσπάσει την ομολογία ότι τον απατούσε με τον διπλανό έμπορο. Η παραδοχή ξύπνησε άγρια ένστικτα στον σύζυγο και πατέρα, ο οποίος τα δέκα χρόνια που ζούσε και δραστηριοποιούνταν εμπορικά στην πόλη είχε κερδίσει τον σεβασμό της πελατείας του. Στις αρχές του Νοεμβρίου, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει τον αντίζηλό του να πληρώσει για την ατίμωση που ένιωσε.

Βρήκε ένα πρόσχημα και τον κάλεσε στο μαγαζί του, όπου τον ξυλοφόρτωσε άγρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιά... βοήθα: Βυθίστηκε το ferry «Παναγία της Πάρου» ένα χρόνο μετά την... «Παναγία της Τήνου»! (photos)

Ξέσπασμα

Ο τιμωρημένος εραστής, όμως, μη θέλοντας να προκαλέσει σούσουρο στην τοπική κοινωνία, δεν κατήγγειλε το περιστατικό. Ηλπιζε κατά βάθος ότι με αυτόν τον τρόπο ο απατημένος σύζυγος είχε ξεσπάσει. Εκανε, όμως, λάθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρέμισε" το Instagram! Η πιο "καυτή" φωτογραφία που έχει ποστάρει ποτέ η Αθηνά Οικομάκου! Μας έδειξε...

Δεκαπέντε μέρες αργότερα, ο απατημένος εμφανίστηκε αυτή τη φορά απρόσκλητος στο σπίτι του εραστή, τον οποίο ανάγκασε να κατεβάσει το παντελόνι. Τράβηξε φωτογραφίες το πέος του και άρχισε να τον κοροϊδεύει για το μέγεθός του. Και πάλι ο εραστής δεν πήγε στην αστυνομία. Μέχρι που στις 30 Νοεμβρίου ο σύζυγος, με τη συνοδεία αυτή τη φορά της συζύγου του, πήγε και πάλι στο σπίτι του εραστή της. Μαζί του είχε και ένα ομοίωμα πέους το οποίο χρησιμοποίησε με τον τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε σε βάρος του αντίζηλού του, ο οποίος ύστερα και από αυτό το περιστατικό πήγε τελικά στην αστυνομία. «Ναι, φρίκαρα» παραδέχτηκε στο δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη ο απατημένος, ο οποίος οδηγήθηκε στη φυλακή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share