Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Μεγάλη αποκάλυψη: Τι απίστευτο συνέβαινε με τον αρρωστημένο παιδοκτόνο της Μεσσήνης!

20 Μαρτίου 2017
Μεγάλη αποκάλυψη: Τι απίστευτο συνέβαινε με τον αρρωστημένο παιδοκτόνο της Μεσσήνης!

Μέρες ή και μήνες, φαίνεται πως είχε καρφωθεί στο θολωμένο μυαλό του 59χρονου να προβεί στην απερίγραπτη πράξη της εκτέλεσης της 10χρονη κόρη του, Βαλεντίνης.

Χθες το απόγευμα έγινε και η κηδεία του 59χρονου στη Μεσσήνη, που αμέσως μετά τη δολοφονία της κόρης του αυτοκτόνησε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκική απόβαση στην Αθήνα: Δεν φαντάζεστε πόσα ακίνητα έχουν αγοράσει οι "γείτονες" στην πρωτεύουσα τον τελευταίο μήνα!

Ο παιδοκτόνος σχεδίαζε καιρό το έγκλημα 

Όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 59χρονος είχε σχεδιάσει την πράξη του και δεν ήταν απόφαση της στιγμής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας

Φαίνεται, ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του.

Ο παιδοκτόνος της Μεσσήνης σχεδίαζε καιρό το έγκλημα

Το κακό είναι ότι κανείς από τον περίγυρό του, δεν το κατάλαβε…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζουν Βαρδινογιάννης – Αλοιμόνου! Στα δικαστήρια το ζευγάρι….

Ιατροδικαστής 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κωτακίδη, το παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο του τον πατέρα και ενώ ακόμα κοιμόταν. Δεν πρόλαβε καν να ξυπνήσει και να αντιδράσει και γι’ αυτό βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του. Η βολή ήταν εξ' επαφής και δεν υπήρξε καμία διασπορά από τα σκάγια.

Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την πρώτη βολή, ο 59χρονος έστρεψε το δίκανο κάτω από το λαιμό και έδωσε τέλος στη ζωή του, ακριβώς δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού του.