Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Αυτός είναι ο διευθυντής του νοσοκομείου της Νίκαιας στον οποίο έστησαν ενέδρα θανάτου! (PHOTOS)

5 Μαΐου 2016
ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Αυτός είναι ο διευθυντής του νοσοκομείου της Νίκαιας στον οποίο έστησαν ενέδρα θανάτου! (PHOTOS)

Θύμα επίθεσης έπεσε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο Διευθυντής/Συντονιστής του Νεφρολογικού του νοσοκομείου της Νίκαιας, Χρήστος Ιατρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα μετέβαινε στο αυτοκίνητό του στην συμβολή της λεωφόρου Κηφισού και Πέτρου Ράλλη όταν τον πλησίασε μια μηχανή με 2 άτομα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο πόδι.

Εσπευσμένα ο γιατρός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και όπως σας μεταφέρει το Athensmagazine.gr δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θύμα της επίθεσης ήταν ο διοικητής του νοσοκομείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια ενώ ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.

Αυτός είναι ο Χρήστος Ιατρού:




Ο διευθυντής της Νεφρολογικής κλινικής του Κρατικού της Νίκαιας, Χρήστος Ιατρού (φωτό), διορίστηκε από τον υπουργό Υγείας πρόεδρος του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η καυτή αλήθεια που δεν γράφεται πουθενά για τον 5χρονο που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ



Ντροπή και ξεφτίλα: Ξέχασαν τους νεκρούς της Marfin - Δείτε τι έγινε σήμερα στο σημείο που βρήκαν τραγικό θάνατο οι τρεις νέοι άνθρωποι



Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω! Βρέθηκε νεκρός άνδρας από πολυβόλο όπλο...



Ντοκουμέντο! Πώς πέρασε ο πρωθυπουργός το βράδυ της Αναστάσης και η απίστευτη απαγόρευση που επέβαλε στο τραπέζι!


 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share