Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Τον έσφαξε με 39 μαχαιριές μετά από ασήμαντο τροχαίο! (VIDEO)

3 Μαΐου 2016
Φρίκη! Τον έσφαξε με 39 μαχαιριές μετά από ασήμαντο τροχαίο! (VIDEO)

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη φριχτή δολοφονία του 79χρονου Donald Lock μετά από τροχαίο. Ο δράστης ήταν ανέκφραστος κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης.

Ο 79χρονος είχε χτυπήσει στον προφυλακτήρα το αυτοκίνητο του Matthew Daley στο δυτικό Έσεξ τον περασμένο Ιούλιο. Τότε ο Matthew Daley μαχαίρωσε επανειλημμένα τον συνταξιούχο στο κεφάλι, την πλάτη, τον λαιμό και το στήθος. Η οικογένειά του είχε προειδοποιήσει τους γιατρούς για την ψυχική του υγεία, με τον πατέρα του να υποστηρίζει πως ο Matthew Daley θα βλάψει κάποιον αν δεν λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

Οι μάρτυρες της φριχτής δολοφονίας δήλωσαν πως o Matthew Daley φαινόταν ανέκφραστος κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Μετά την επίθεση έφυγε με το αυτοκίνητό του και το εγκατέλειψε σε έναν κοντινό σταύλο. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Daley είχε φρενάρει απότομα όταν ο 79χρονος τον χτύπησε με το αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκάλυψη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Γιάννη Αγγελάκη! Ποτέ θα γίνει η κηδεία του

Μπράβο σας: Αυτή η ελληνική πόλη ψηφίστηκε στις 10 καλύτερες της Ευρώπης! Όχι, δεν είναι η Αθήνα...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Νέα στοιχεία-φωτιά για την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας-Ειρήνης! Το παράπονο του πατέρα και η ατάκα-γρίφος της μικρής...

Μεγάλη αποκάλυψη; Το σοκαριστικό μυστικό του ροτβάιλερ-φονιά που σκότωσε το αγοράκι στην Κοζάνη! Στο παρελθόν είχε...

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share