Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό έγκλημα!Σκότωσε με ρόπαλο τη γυναίκα του Τίνα Κοντοζή μπροστά στα μάτια του γιου τους

29 Απριλίου 2016
Ανατριχιαστικό έγκλημα!Σκότωσε με ρόπαλο τη γυναίκα του Τίνα Κοντοζή μπροστά στα μάτια του γιου τους

Ένα φρικιαστικό έγκλημα που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Η άγρια δολοφονία της Τίνας από τον σύζυγό της με ρόπαλο, μπροστά στα μάτια του 17χρονου γιου τους, έχει παγώσει την κοινή γνώμη, ενώ το παιδί τους έχει υποστεί ισχυρό σοκ!

Το απίστευτης αγριότητα έγκλημα με θύμα την Τίνα Κοντοζή έγινε την περασμένη Κυριακή μέσα στο σπίτι της στο προάστιο Μπαντίνα, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και η ελληνική παροικία έχει συγκλονιστεί από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ο σύζυγός της, Στίβεν Μπόιντ (το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τους τελευταίους μήνες) σκότωσε την 51χρονη Τίνα, φέροντάς της θανατηφόρα χτυπήματα με ρόπαλο του κρίκετ, ενώ ο γιος τους δεν μπόρεσε να προστατέψει τη μητέρα του από την ανεξέλεγκτη οργή του πατέρα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κι εκείνος στο χέρι.

Το αγόρι έφυγε συγκλονισμένο και έτρεξε σε γειτονικό σπίτι, από όπου ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Ο Μπόιντ ατάραχος έφυγε μετά το άγριο φονικό και εξαφανίστηκε. Όχι όμως για πολύ, αφού μια μέρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας στην πρωτεύουσα Καμπέρα.

Η άτυχη γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην ελληνική κοινότητα και όχι μόνο. Ήταν νηπιαγωγός και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Η είσοδος του σπιτιού όπου βρήκε τραγικό θάνατο, έχει πλημμυρίσει από λουλούδια και κάρτες, ενώ συνεχώς καταφθάνουν άνθρωποι για να εκφράσουν τη λύπη τους για τον άδικο χαμό της. Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 4 Μαΐου στον ελληνορθόδοξο ναό στο προάστιο του Μπέξλεϊ όπου μένει η οικογένειά της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Έχω βρεθεί στο κρεβάτι με οκτώ άνδρες!" - Η δήλωση πασίγνωστης Ελληνίδας που θα συζητηθεί!



Ανάδρομος Ερμής στο Ταύρο, μαγικές ενέργειες έρχονται και φεύγουν.. by MagicF’Ariel!



Δώστε βάση: Περάστε τις γιορτές σας με αυτό το ζώδιο! Είναι ο μεγαλύτερος γλεντζές...



Άσε μας ρε φίλε: Νέο, απίστευτο βίντεο του κλαρινογαμπρού, που έριξε το facebook! Δείτε το στο athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share