Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Φανή Σπυριδάκη: Ποια είναι η υποψήφια του Ποταμιού που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ της στυλ;;; (PHOTOS)

6 Μαΐου 2014
Φανή Σπυριδάκη: Ποια είναι η υποψήφια του Ποταμιού που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ της στυλ;;; (PHOTOS)

Όλα τα βλέμματα κατάφερε να τραβήξει επάνω της η κυρία Φανή Σπυριδάκη, κατά τη χθεσινή επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το «Ποτάμι».

Η υποψήφια του Ποταμιού εμφανίστηκε στην πλατεία Πόντου του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας με ένα εκκεντρικό λούκ, το οποίο περιλάμβανε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γόβες που είχαν για τακούνι δύο νάνους και ένα φλοράλ φόρεμα που παρέπεμπε σε άλλη εποχή.

Η αλήθεια είναι ότι το Ανοιχτό Θέατρο Χαραυγής, στο οποίο έγινε η παρουσίασε, φαίνεται πως ενέπνευσε την κυρία Σπυριδάκη, η οποία εκτός από επιχειρηματίας και ακτιβίστρια είναι και ηθοποιός.

Γεννημένη στο Ηράκλειο το 1980 και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε υποκριτική στo Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη, ενώ εργάστηκε ως ηθοποιός, μεταφράστρια, βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων (Etage Littéraire) στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο άνοιξε το δικό της γαλλικό bistrot και ζει στο κέντρο της Αθήνας όπου έχει αναπτύξει ακτιβιστική δράση για τη βελτίωση της πόλης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share