Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Πακιστανός της Πάρου: "Πέταξα πέτρα και ύστερα ΒΙΑΣΑ την Μυρτώ για να μην με ακολουθήσει"! (ΟΛΗ Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ)

29 Ιανουαρίου 2014
Σοκάρει ο Πακιστανός της Πάρου:

Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, καταδίκασε τον Βακάς σε ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη. Η καταδίκη του Πακιστανού, ήταν το αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα φορτισμένης διαδικασίας, η οποία διεκόπη περισσότερες από μία φορές.

Η απολογία του δράστη που συγκλονίζει

Ο Αχμέτ Βακάς, ο οποίος είχε μεταφερθεί το πρωί στο δικαστήριο με καλυμμένο το πρόσωπο και συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και επιχείρησε να πείσει το δικαστήριο ότι σκοπός του ήταν αρχικά μόνο να κλέψει το κινητό και όχι να κακοποιήσει τη Μυρτώ.Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Έθνος'' απαντώντας κατά τη διάρκεια της απολογίας του σε ερωτήσεις της έδρας, ο Βακάς επισήμανε: «Περνούσα τον δρόμο και καθόταν μια κοπέλα. Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλέψω το κινητό και μετά σκέφτηκα να τη βιάσω. Εκανε σκηνικό για να το κρατήσει. Γλιστρήσαμε στις πέτρες και πέσαμε μαζί κάτω...

Το κινητό έπεσε δίπλα μας. Πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ λίγο την έσπρωξα. Μετά της έβγαλα τα ρούχα για να μην με ακολουθήσει. Πήγα να φύγω και με τράβηξε με το πόδι της. Επεσα, είδα την πέτρα, την άρπαξα και την πέταξα γύρω μου, αφού γύρισα και την κοίταξα. Η πέτρα έπεσε στο μάτι της. Δεν ήθελε, με το ζόρι τη βίασα. Με το ένα χέρι την κρατούσα από τον λαιμό και με το άλλο έκανα αυτό το πράγμα. Ζητώ συγνώμη».

Η διορισμένη από το δικαστήριο συνήγορος υπεράσπισης επιχείρησε να συνυπολογιστεί ως ελαφρυντικό για τον πελάτη της το νεαρό της ηλικίας του, αφού, όπως είπε, είναι κάτω από 25 ετών. «Εάν όσοι είναι κάτω των 25 χρόνων πρέπει να έχουν ελαφρυντικά αφού σκοτώσουν, τότε όλοι οι έφηβοι μπορούν να γίνουν δολοφόνοι. Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα από μια γυναίκα» ξέσπασε η μητέρα της Μυρτώς.

Δείτε στο επόμενο βίντεο τι είπε ο πατέρας της Μυρτώς στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ...

newsit.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share