Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ,,, ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ: Η νέα εκπομπή της Ναταλίας! Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η ίδια;;;

13 Οκτωβρίου 2013
Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ,,, ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ: Η νέα εκπομπή της Ναταλίας! Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η ίδια;;;

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για το περιοδικό Ηello, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για όλους και για όλα.

Πέρα από τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου και τα όσα τις καταλογίζουν τα MEDIA κατά καιρούς, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη νέα δουλειά που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1.

«Σε αυτή την εκπομπή, που πιθανότατα θα λέγεται "Η Γερμανού Ξανάρχεται", δεν έχει κανένας λόγο να πει «όχι, δεν έρχομαι» εκτός από εκείνους που δεν θέλουν να εκτεθούν ή να τσαλακωθούν.

Φέτος θα προκαλέσω τον εαυτό μου να μην ασχοληθεί καθόλου με το πώς γράφω στο μόνιτορ αλλά με το πως συζητάω με τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου, όποιος και αν είναι αυτός. Οι καλεσμένοι της εκπομπής δεν θα προέρχονται μόνο από τον καλλιτεχνικό χώρο, θα είναι όλοι πρόσωπα γνωστά, όμως θα υπάρξουν και πρόσωπα που δεν θα περιμένατε να δείτε. Θα είναι ένα talk show το οποίο πέρα από την εξομολογητική του ατμόσφαιρα θα κρύβει μεταξύ άλλων πολλά απρόοπτα, εκπλήξεις και πρόσωπα από το παρελθόν του εκάστοτε καλεσμένου. Αυτά είναι και τα στοιχεία που έχω δανειστεί από το "Αλάτι και Πιπέρι" του Φρέντυ. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι φέτος θα κλειδώσω σε ένα πολύ καλά σφραγισμένο ντουλάπι την ...αγιογράφο Ναταλία, η οποία έκανε ως επί το πλείστον συνεντεύξεις με ερωτήσεις-κλισέ επισημαίνοντας πόσο τέλειος ή φανταστικός είναι ο συνεντευξιαζόμενος.

Θα παρουσιάσει το «The Voice»;

Ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, ούτε καν το εάν θα προβάλλεται Παρασκευή ή Σάββατο. Το σίγουρο είναι ότι τα live θα ξεκινήσουν από όσο γνωρίζω από Φεβρουάριο. Δεν ξέρω καθόλου ποιον έχουν επιλέξει για παρουσιαστή. Νομίζω ότι ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, τον οποίο συμπαθώ και εκτιμώ πολύ. Ότι κι αν αποφασίσει το κανάλι για την παρουσίαση του show, εγώ θα το παρακολουθώ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share