Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όπως τον γέννησε η μάνα του! Ο Θοδωρής Σταθόπουλος κάνει κλικ και προκαλεί! (PHOTOS)

19 Μαΐου 2013
Όπως τον γέννησε  η μάνα του! Ο Θοδωρής Σταθόπουλος κάνει κλικ και προκαλεί! (PHOTOS)

Ο Θοδωρής Σταθόπουλος φωτογραφίζεται και αναστατώνει! Οι τελευταίες φωτογραφίες του πρώην δημοσιογράφου και νυν χορευτή σε gay club που τον δείχνουν γυμνό και αγέρωχο στα βράχια με το χέρι του να κρύβει τα επίμαχα σημεία προκαλούν και σαρώνουν στο Facebook!

Της Μαριάννας Σπανού

Ο πρώην δημοσιογράφος του ALTER που είχε προκαλέσει σάλο πριν από λίγο καιρό με την επιλογή του να γίνει χορευτής σε gay club, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με τις φωτογραφίες του στο Facebook. Ο Θοδωρής Σταθόπουλος που εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία λόγω της ανεργίας που μαστίζει το χώρο, εδώ και αρκετό καιρό έχει αλλάξει εντελώς ρότα ζωής και πλέον αμείβεται όχι για να κάνει ρεπορτάζ, αλλά για να επιδεικνύει το απολλώνιο κορμί του.

Φαίνεται, μάλιστα, πως έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των νέων επαγγελματικών επιλογών του και πια δεν περιμένει κάποιος να έρθει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται για να τον απολαύσει, αλλά ανεβάζει γυμνές και ιδιαίτερα σέξι φωτογραφίες του στο Facebook προς… τέρψιν και των μακρινών του φίλων. Ορισμένες από αυτές είναι αρκετά προκλητικές, αφού σε μία καλύπτει το επίμαχο σημείο μόνο με το χέρι του, ενώ σε άλλη αφήνει σε κοινή θέα την… πίσω όψη του.

Πρέπει, βέβαια, να πούμε ότι οι φίλοι του στη σελίδα όχι μόνο δεν νιώθουν άσχημα βλέποντας τις φωτογραφίες, αλλά αντίθετα τα σχόλια είναι κάτι παραπάνω από επιδοκιμαστικά τόσο για το παρουσιαστικό του όσο και για το θάρρος του να προβάλλει χωρίς περιστροφές τον εαυτό του. Για άλλους πάλι οι φωτογραφίες είναι «too much» και απορούν ποιος μπορεί να είναι ο λόγος προβολής τους. Οι απόψεις διίστανται, τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο!

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share