Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Κυνηγός οδηγών ταξί" ο 29χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με τον εισαγγελέα!

Πρότεινε να απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης του κατηγορούμενου

17 Ιανουαρίου 2019 10:55

Αποκαλυπτικά στοιχεία γύρω από το τι συνέβη με το νεαρό ηθοποιό που φέρεται να βίασε τον οδηγό ταξί, καταγράφει στην εισήγησή του προς την 18η τακτική ανακρίτρια ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μαργαρίτης Κωστιμπας, με την οποία ζήτησε τη μη αποφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Η εισαγγελική πρόταση, που δημοσιεύει σήμερα το News 24/7, υιοθετήθηκε από τη δικαστική λειτουργό, η οποία πριν μερικές ημέρες απέρριψε την αίτηση αντικατάστασης της προφυλάκισης του ηθοποιού με περιοριστικούς όρους, με αποτέλεσμα να παραμένει στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, ο κατηγορούμενος για βιασμό είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς «είναι άτομο το οποίο και στο παρελθόν εμφάνισε περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε οδηγούς της εταιρείας ταξί, η οποία οδήγησε και στη διαγραφή του πρώτου λογαριασμού, δείχνοντας να αναζητά θύμα για τις σεξουαλικές του ορέξεις».

Στις 13 σελίδες της εισήγησης, ο Μαργ. Κωστιμπας περιγράφει αναλυτικά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια, κάνοντας λόγο για «κυνηγό οδηγών ταξί» και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και των τοξικολογικών εξετάσεων. Συγκεκριμένα, επισημαίνει:

Η εργαστηριακή έκθεση τοξικολογικής εξέτασης του παθόντος ήταν αρνητικής ως προς την εύρεση ουσιών σε βιολογικό του υλικό, «ωστόσο έγινε κατόποιν λήψεως βιολογικού υλικού και όχι αίματος του θύματος (η ανάλυση του οποίου θα οδηγούσε σε ασφαλέστερα συμπεράσματα), το οποίο ελήφθη και η εξέταση έλαβε χώρα σε χρονικό διάστημα ικανό για τη η διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, γεγονός το οποίο επισημαίνεται και στην ίδια την έκθεση, όπου αναφέρεται ότι το αρνητικό αποτέλεσμα της έκθεσης δεν μπορεί να αποκλείσει πιθανή λήψη φαρμάκου ή ναρκωτικού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Κόβει εκπομπή κορυφαίου παρουσιαστή πριν καν αρχίσει!

Το πόρισμα έκθεσης ανάλυσης DNA είναι «άνευ σημαίνουσας αξίας», αφού «δεν διαπιστώνεται μεν η εύρεση γενετικού υλικού, ήτοι η συνουσία του κατηγορούμενου ή τρίτου ατόμου με τον παθόντα, η κατηγορία ωστόσο αφορά στη χρήση εξωτερικού οργάνου από τον κατηγορούμενο».

Τέλος, το ότι στα ευρεθέντα στην κατοχή του κατηγορούμενου ερωτικά εξαρτήματα δεν διαπιστώθηκε γενετικό υλικό του θύματος, «δεν μπορεί να αντικρούσει το αδιαμφισβήτητο γεγονός που διαπιστώθηκε με την ιατροδικαστική έκθεση», ότι δηλαδή χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο, «το οποίο απλώς δεν ανευρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου».

Η εισπνεόμενη ουσία

Παράλληλα, γίνεται εκτενής περιγραφή στα όσα μεσολάβησαν από την αρχή της διαδρομής τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι ο οδηγός ταξί να βρεθεί έντρομος στο Νομοσοκομείο «Ιπποκράτειο». Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, η «έντονη δυσωδία» μέσα στο όχημα, την οποία εντόπισε τόσο το θύμα -προκαλώντας του μάλιστα εμετό και ζάλη- όσο και γιατρός που θέλησε να ελέγξει την κατάσταση του ημιλιπόθυμου ηθοποιού, ήταν πιθανότατα αποτέλεσμα κάποιας ναρκωτικής ουσίας, με την ονομασία Jungle Juice Platinum. Οπως αναφέρεται, πρόκειται για εισπνεόμενη ουσία, «που υπάγεται την κατηγορία των poppers και έχει ως αποτέλεσμα μια άμεση πτώση της πίεσης του αίματος, η οποία «μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των αισθήσεων (εξαρτάται από την εισπνεόμενη ποσότητα) και από την πιθανή συνέργεια με άλλους παράγοντες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτα Βλαντή: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ο σύντροφός της! Έχουν 20 χρόνια διαφορά!

Και άλλη καταγγελία

Τέλος, στο έγγραφο καταγράφεται και η προγενέστερη συμπεριφορά του ηθοποιού. Επικαλούμενος μαρτυρικές καταθέσεις, ο εισαγγελικός λειτουργός περιγράφει και άλλο περιστατικό που είχε σημειωθεί στο παρελθόν, κατά το οποίο ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κάλεσε άλλο οδηγό ταξί σε διαμέρισμα για να παραλλαγές το κόμιστρο. Μάλιστα, καταλήγει ότι η εταιρία έκλεισε τον πρώτο λογαριασμό του, «κατόπιν της καταγγελίας και αφού διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε κάνει υπερβολικά πολλές αναζητήσεις οδηγών για μικρό αριθμό διαδρομών, αλλά και ότι πολλές από τις διαδρομές ήταν κυκλικές ή και με μεγάλη χρονική διάρκεια στο ίδιο τοπικό σημείο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share