Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Είχε γλιτώσει από τους Δίδυμους Πύργους, σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Ναϊρόμπι

Είχε γλιτώσει από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

16 Ιανουαρίου 2019 20:36
Απίστευτο: Είχε γλιτώσει από τους Δίδυμους Πύργους, σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Ναϊρόμπι

Ο Αμερικανός που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Ναϊρόμπι, είχε γλιτώσει από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις αρχές της Κένυας ότι ο Τζέισον Σπίντλερ είναι ανάμεσα στα 14 θύματα της επίθεσης στο ξενοδοχείο, το ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο Αμερικανός είχε σπουδάσει νομικά στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και συμμετείχε στο πρόγραμμα εθελοντών Peace Corps. Το 2001 εργαζόταν για την επενδυτική εταιρεία Salomon Smith Barney που είχε τα γραφεία της στους Δίδυμους Πύργους που κατέρρευσαν μετά την πιο αιματηρή τρομοκρατική επίθεση επί αμερικανικού εδάφους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για γνωστό ηθοποιό!

Στη συνέχεια ο Σπίντλερ ίδρυσε στο Σαν Φρανσίσκο την εταιρεία I-Dev, η οποία είχε αναλάβει πρόγραμμα ηλεκτροδότησης απομονωμένων περιοχών στην Κένυα.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω ότι ο αδελφός μου, Τζέισον Σπίντλερ, πέθανε σήμερα το πρωί στην τρομοκρατική επίθεση στο Ναϊρόμπι. Ο Τζέισον επέζησε από την 11η Σεπτεμβρίου και ήταν μαχητής. Είμαι βέβαιος ότι τους το απέδειξε!», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του, Τζόναθαν Σπίντλερ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share