Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξι συλλήψεις για τις απειλητικές αφίσες κατά βουλευτών

Απειλητικές αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών

16 Ιανουαρίου 2019 11:43
Έξι συλλήψεις για τις απειλητικές αφίσες κατά βουλευτών

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τις απειλητικές αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού που αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της νύχτας.

Οι αρχές συνέλλαβαν δύο Έλληνες 41 ετών στην Κοζάνη, δύο άντρες, ηλικίας ηλικίας 55 και 45 ετών, στα Γρεβενά και δύο ακόμα, ηλικίας 20 και 21 ετών στην Θεσσαλονίκη. Όλοι κατηγορούνται για παράνομη αφισοκόλληση.

Οι δύο συλληφθέντες στα Γρεβενά αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα ενώ οι συλληφθέντες της Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον ελληνικό στρατό: Η πτώση από την κουκέτα στον ύπνο του έφερε το τέλος! Έτσι πέθανε ο 21χρονος στρατιώτης

Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.

Στις αφίσες φαίνεται το πρόσωπο ενός (κάθε φορά) βουλευτή από εκείνους που προτίθενται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» και κανένα άλλο σχόλιο.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share