Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης!

Βαρύ πένθος για την οικογένειά του!

31 Δεκεμβρίου 2018 15:10
Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης!

Θλίψη για το θάνατο του...πολυπράγμων Κρητικού, Γιώργου Παπαδάκη. Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Γεωργιούπουλης, Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε διατελέσει Δήμαρχος Γεωργιούπολης, την τετραετία 2002 - 2006, ενώ, ήταν και ιδιοκτήτης γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής.

Επρόκειτο για έναν πολύ γνωστό άνθρωπο στην ευρύτερη περιοχή και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Παπαδάκης υπήρξε, επίσης, βετεράνος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, διοικητής της 115 Π.Μ. και Αρχηγός του σμήνους αεροπορικών επιδείξεων, «Χρυσό Σμήνος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικός γάμος για πασίγνωστο ηθοποιό! - Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν κιόλας!

Επιπλέον, είχε τιμηθεί με το οφφίκιο του Άρχοντος Oρφανοτρόφου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, κ.κ. Δαμασκηνό, λόγω της προσφοράς του προς τον συνάνθρωπο.

Για το λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εκοιμήθη ο Άρχων Ορφανοτρόφος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και Μέγας Ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως μας Γεώργιος Παπαδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: Δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε γυμνή στο κρεβάτι της!

Βαθύτατα θλιμμένοι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός και ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης δηλώνουν πως η τοπική μας Εκκλησία και η κοινωνία είναι από σήμερα φτωχότερη.

Ο μακαριστός κ. Η σχετική Ακολουθία της χειροθεσίας είχε τελεστεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου του 2017, παραμονή της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους.

Ο Σεβασμιώτατος εκτιμώντας την επί έτη πολλά αθόρυβη φιλανθρωπία του μεγάλου ορφανοτρόφου του τόπου μας, μετά από σχετική εισήγηση στον Παναγιώτατο και Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, απένειμε τον τιμητικό και ιστορικό τούτο τίτλο, ως ένδειξη αγάπης πατρικής και προς ανταμοιβή της προσφοράς του για την ευεργεσία του προς τον συνάνθρωπο.»

Σημειώνεται ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Γεωργιουπόλεως.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share