Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Πα-τέρας που έκανε τον Άγιο Βασίλη έθαψε τα παιδιά του στον κήπο του!

Αδιανόητο!

27 Δεκεμβρίου 2018 19:14
ΗΠΑ: Πα-τέρας που έκανε τον Άγιο Βασίλη έθαψε τα παιδιά του στον κήπο του!

Τα πτώματα δύο εφήβων βρέθηκαν σήμερα στον κήπο του σπιτιού του πατέρα τους ο οποίος, μέχρι πρόσφατα, εργαζόταν ως "Άγιος Βασίλης" σε ένα πολυκατάστημα, στις νότιες ΗΠΑ.

Ο Έλγουιν Κρόκερ, ο οποίος έκλεισε τα 49 ανήμερα τα Χριστούγεννα, καθώς και τρία άλλα μέλη της οικογένειάς του έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για απόκρυψη πτώματος και βαναυσότητα σε βάρος ανηλίκων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σερίφης της κομητείας Έφινχαμ, κοντά στη Σαβάνα της Τζόρτζια.

Το κατηγορητήριο ενδέχεται να διευρυνθεί όταν καθοριστεί η αιτία θανάτου των δύο παιδιών.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Κρόκερ, στην αγροτική κοινότητα Γκάιτον, στις 20 Δεκεμβρίου μετά από τηλεφώνημα ενός προσώπου που δήλωσε ότι ανησυχεί επειδή η κόρη του υπόπτου, η 14χρονη Μαίρη, είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο. Οι ενήλικοι που βρίσκονταν στο σπίτι έδωσαν στους αστυνομικούς αντικρουόμενες πληροφορίες – σύμφωνα με μία από αυτές, το κορίτσι είχε φύγει για να ζήσει με τη μητέρα του στη Νότια Καρολίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μενεγάκη - Λάτσιος: Η θλιβερή επέτειος και η μεγάλη απώλεια που την σημάδεψε!

Ο πατέρας τελικά υπέδειξε στους αστυνομικούς να σκάψουν στον κήπο, όπου βρήκαν δύο πτώματα: αυτό της 14χρονης αλλά και του αδελφού της, του Έλγουιν Τζούνιορ, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τον Νοέμβριο του 2016. Το αγόρι ήταν επίσης 14 ετών όταν εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας των δύο εφήβων φορούσε μέχρι πρόσφατα τη στολή του Άγιου Βασίλη και εργαζόταν σε ένα πολυκατάστημα Walmart.


Εκτός του Έλγουιν Κρόκερ, έχουν συλληφθεί η σύζυγός του και μητριά των δύο παιδιών, Κάντις 33 ετών, η 50χρονη μητριά της, Κιμ Ράιτ και ο σύντροφος της τελευταίας, Ρόι Άντονι Πρέιτερ, 55 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share