Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H NOBACCO χαρίζει χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου

Γιατί τα καλύτερα στολίδια είναι τα παιδικά χαμόγελα

17 Δεκεμβρίου 2018 14:00
H NOBACCO χαρίζει χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου

Με το μήνυμα «Φέτος δε Στολίζουμε – Χαρίζουμε Χαμόγελα» η NOBACCO ανακοινώνει την πρωτοβουλία να δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου τα χρήματα που θα διέθετε για το στολισμό των καταστημάτων της τις φετινές γιορτές.

Τα καταστήματα της κορυφαίας εταιρείας προϊόντων εναλλακτικών του καπνίσματος θα υποδεχτούν τους πελάτες χωρίς λαμπερά στολίδια αλλά με ζεστά χαμόγελα, σαν αυτά που θέλει να χαρίσει η Nobacco σε 400 απροστάτευτα παιδιά τα οποία σήμερα βιώνουν τη φροντίδα της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο εθελοντικός μη κερδοσκοπικός αυτός οργανισμός φιλοξενεί παιδιά τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης, αναλαμβάνει το μεγάλωμά τους από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση και στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

«Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, φέτος όμως στη Nobacco επιλέξαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά . Για εμάς η Δύναμη της Επιλογής δεν είναι μόνο αυτό που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι η αρχή που διέπει τη συμπεριφορά μας ως υπεύθυνου εταιρικού πολίτη. Επιλέγουμε να μη φωτίσουμε τα καταστήματα μας, αλλά τις ζωές των παιδιών που έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους», δήλωσε η Αρετή Δελή, Marketing Manager της Nobacco.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share