Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Ποιον «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την έκρηξη;

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας κάνουν λόγο για μια «τέλεια έκρηξη»!

17 Δεκεμβρίου 2018 12:45
Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Ποιον «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την έκρηξη;

Η «ισχυρή» όπως χαρακτηρίζεται, έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού στον ΣΚΑΪ, προκάλεσε ζημιές στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο άγνωστος που προειδοποίησε για την έκρηξη τηλεφώνησε στη 01.50 στον ιστότοπο Ζούγκλα και στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και ανέφερε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στον ΣΚΑΪ σε σαράντα πέντε λεπτά της ώρας, τονίζοντας «δεν είναι φάρσα». Μάλιστα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι δράστες κάλεσαν από εμφανή αριθμό.

«ΟΛΑ» βλέπουν οι Αρχές

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μηχανισμό που κατασκευάστηκε από άτομο με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς ο κατασκευαστής πέτυχε την «τέλεια έκρηξη», καθώς δεν έμεινε κανένα υπόλειμμα από τον μηχανισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ! - Θα χιονίσει ακόμα και σε 300 μέτρα υψόμετρο

Σύμφωνα με το ethnos.gr, οι αστυνομικοί προς το παρόν «βλέπουν» πίσω από το χτύπημα την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών η οποία συνηθίζει να δρα με παρόμοιο τρόπο και είναι η μόνη που σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι σε θέση σήμερα να πραγματοποιήσει ένα ανάλογο χτύπημα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μεταδίδει ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του κτηρίου. Ωστόσο, αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε έναν σάκο, ήταν τοποθετημένος έξω από το κτήριο και πιο συγκεκριμένα, σε πεζοδρόμιο απέναντι στην είσοδο των εγκαταστάσεων, σε απόσταση περίπου επτά μέτρων.

Εκτιμάται ότι οι δράστες της επίθεσης πέρασαν από το σημείο, άφησαν τον σάκο και απομακρύνθηκαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share