Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Η επιστολή της οικογένειάς του στον Τσίπρα! - Είμαστε ξεχασμένοι, έχουμε οργή μέσα μας!

Ζητούν να λάμψει η αλήθεια!

17 Δεκεμβρίου 2018 08:36
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Η επιστολή της οικογένειάς του στον Τσίπρα! - Είμαστε ξεχασμένοι, έχουμε οργή μέσα μας!

Επιστολή στον Πρωθυπουργό έστειλαν οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από αλβανικά πυρά στις 28 Οκτωβρίου, ζητώντας του να παρέμβει για να πέσει φως στην υπόθεση του γιου τους.

Μιλώντας στον ANT1, ο Γιάννης και η Βασιλεία Κατσίφα ζητούν να μάθουν πώς και γιατί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός.

«Αυτό θέλουμε, αυτό ζητάμε, να βγει η αλήθεια στο φως, το πόρισμα από την κυβέρνηση περιμένουμε. Πρέπει να μεσολαβήσει και το ελληνικό κράτος αλλά…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μου έκανε σ@ξ από 7 ετών...": Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα εκφράζει το παράπονο και την οργή της: «Πολύ παράπονο, πάρα πολύ, είμαστε οι ξεχασμένοι Έλληνες εδώ και το παιδί μου έδωσε τη ζωή του για αυτή τη σημαία, έχω οργή μέσα μου».

Στην επιστολή που έστειλαν στον πρωθυπουργό, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητούν να λάμψει φως στην υπόθεση του γιου τους, ενώ δεν κρύβουν πως απογοητεύτηκαν από την στάση που έχει κρατήσει το ελληνικό κράτος απέναντί τους.

Περίμεναν μάλιστα μάταια να πει κάτι ο Αλέξης Τσίπρας για τον γιο τους για τον λόγο αυτό και του έστειλαν και την επιστολή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share