Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Η καταγγελία σε 53χρονο για ασέλγεια σε βάρος της θετής του κόρης που τον οδήγησε στην αυτοκτονία!

Τον βρήκαν κρεμασμένο!

16 Δεκεμβρίου 2018 12:53
Σοκ: Η καταγγελία σε 53χρονο για ασέλγεια σε βάρος της θετής του κόρης που τον οδήγησε στην αυτοκτονία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν παντρεμένος με μία γυναίκα από την Αλβανία, η οποία είχε μια κόρη 10 ετών, από τον πρώτο της γάμο, ενώ εκείνος από τον προηγούμενό του γάμο είχε τρία παιδιά. Μαζί είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι 3,5 ετών. στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, απέναντι από το Θριάσιο νοσοκομείο, βρέθηκε ένας 53χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν παντρεμένος με μία γυναίκα από την Αλβανία, η οποία είχε μια κόρη 10 ετών, από τον πρώτο της γάμο, ενώ εκείνος από τον προηγούμενό του γάμο είχε τρία παιδιά. Μαζί είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι 3,5 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Μπέλλα: Οι τραγικές ώρες και το δημόσιο παράπονο στον Αρναούτογλου! (video)


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιος του 53χρονου είπε στη μητέρα του ότι ο πατέρας του τον έβαλε να βλέπει παιδικά στην τηλεόραση και πήγε στο κρεβάτι για να ξαπλώσει με τη μεγάλη του αδελφή, δηλαδή την κόρη της γυναίκας από τον πρώτο γάμο. Εκείνη, συνδύασε όσα της ανέφερε το παιδί με κάποια σημάδια που εντόπισε στο σώμα της 10χρονης και ίχνη αίματος που είχε βρει στο στρώμα και ενημέρωσε τον σύζυγό της ότι θα τον καταγγείλει για ασέλγεια, ζητώντας του να παραδοθεί. Πράγματι, η γυναίκα από την Αλβανία προχώρησε σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων, με τον 53χρονο να μην αντέχει το ψυχολογικό βάρος και να προχωρά στο απονενοημένο διάβημα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν αυτοκτονήσει φέρεται να άφησε σημείωσε στο οποίο έγραφε :" Συγχώρεσέ με για αυτό που έκανα"..

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share