Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου από το Μαρούσι!

Που εντοπίστηκε;

14 Δεκεμβρίου 2018 19:32
Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 39χρονου από το Μαρούσι!

Αίσια κατάληξη είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Δημήτρη Ραπτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον Νοέμβριο από το σπίτι του στο Μαρούσι, καθώς εντοπίστηκε στην Αλβανία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμμή Ζωής:


«Η περιπέτεια του κ. Δημήτρη Ραπτάκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Ραπτάκης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος χάθηκε την 23/11/2018, από το σπίτι του στο Μαρούσι, Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Παπαδάκης: Δεν πάει ο νους σας! Δείτε πόσα κιλά έχει χάσει ο δημοσιογράφος

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., ενεργοποίησε το SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, 13/12/2018 κλήση για την ανεύρεσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φαντάζεστε ποιος πάντρεψε τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση!

Ο αναζητούμενος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην Αλβανία, στην περιοχή κοντά στα σύνορα. Ο κ. Ραπτάκης, επέστρεψε στην οικογένειά του. Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share