Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νεκρή η γυναίκα που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη!

Στο Χειμώνιο, το χωριό που ήταν η γενέτειρά της, έγινε τελικά και ο τάφος της...

14 Δεκεμβρίου 2018 16:39
Νεκρή η γυναίκα που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη!

Η ταλαιπωρημένη μητέρα που αναζητούσε την περασμένη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το «Τούνελ», βρέθηκε νεκρή τυχαία από έναν κυνηγό σε μία ρεματιά στην άκρη του χωριού της.

Η τσάντα της Σύρμως Κανλίδου τράβηξε την προσοχή του κυνηγού και όταν πλησίασε στις πυκνές φυλλωσιές των δέντρων στη ρεματιά, είδε το άψυχο κορμί της κρεμασμένο από ένα δέντρο…

Οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στην οικογένεια να πάει στον τόπο, αλλά έδειξαν στην κόρη της Μαρία φωτογραφίες και αναγνώρισε τα ρούχα και την τσάντα της μητέρας της.

Στον τόπο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας Ορεστιάδας, η σήμανση και αναμένεται ιατροδικαστής. Για τυπικούς λόγους θα ληφθεί και δείγμα DNA για την επίσημη ταυτοποίησή της.

Η πορεία της…

Τρεις μήνες τώρα την αναζητούσαν όλοι παντού. Η γυναίκα που ήταν 60 χρόνων, είχε φύγει από τον Πύργο Ορεστιάδας όπου έμενε με την οικογένειά της, για να ζητήσει βοήθεια από τη νονά της που ζούσε τους καλοκαιρινούς μήνες στο Χειμώνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά ο 21χρονος!

Δεν την βρήκε σπίτι της, κρέμασε σε μία συκιά την σακούλα με την τυρόπιτα και το αναψυκτικό που της είχε πάρει και τράβηξε γραμμή για την ρεματιά…

Η άτυχη γυναίκα το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου, είχε προγραμματίσει να πάει στον αγιασμό του Τεχνικού Λυκείου που εργαζόταν για χρόνια σαν καθαρίστρια. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη ζωή της όπως λένε οι συγχωριανοί της, την έκαναν να αλλάξει διαδρομή…

Η κόρη της Παρασκευή που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή την περασμένη Παρασκευή, μίλησε για ενδοοικογενειακή βία που ζούσε η μητέρα της. Ο σύζυγος και η άλλη κόρη της Μαρία, αρνούνται ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο και θεωρούν αιτία της στενοχώριας της τα κληρονομικά προβλήματα που είχαν προκύψει τελευταία στην οικογένεια.

Τι είπε ο οδηγός ταξί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο Δημήτρης Παπαπέτρος!

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία που η Σύρμω είχε με τον οδηγό ταξί που την μετέφερε στο Χειμώνιο. Του είπε να προσέχει την οικογένειά του και την γυναίκα του και να μην αφήνει τρίτα πρόσωπα να κάνουν κουμάντο.

«Όταν κατέβηκε από το ταξί γύρισε και μου είπε πάλι τα ίδια λόγια. Να προσέχω την γυναίκα μου. Αυτό μου φάνηκε σαν αποχαιρετιστήριο», είπε στο «Τούνελ» ο οδηγός ταξί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share