Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο: Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη!

Η αστυνομία δημοσίευσε αφίσα με τα στοιχεία του!

13 Δεκεμβρίου 2018 08:14
Τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο: Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη!

Αφίσα με φωτογραφία του δράστη της επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, έδωσε στην δημοσιότητα η γαλλική Αστυνομία, καλώντας οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να ενημερώσει τις Αρχές.

Έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από την επίθεση που κόστισε τη ζωή σε τρία άτομα -ενώ 12 τραυματίστηκαν- και ο 29χρονος δράστης παραμένει άφαντος.

«Προσοχή, (πρόκειται για) επικίνδυνο άτομο, πάνω απ' όλα μην επέμβετε εσείς», προειδοποίησε η γαλλική αστυνομία περιγράφοντας τον ύποπτο, ύψους 1,80 μ., με «φυσιολογική» σωματική διάπλαση.

Προέτρεψε όποιον έχει στην κατοχή του «πληροφορίες που θα επιτρέψουν τον εντοπισμό του» να τηλεφωνήσει στον τριψήφιο αριθμό που δημιουργήθηκε ειδικά για τη συγκέντρωση πληροφοριών μετά την επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! - Τα νέα στοιχεία επιβαρύνουν τον 19χρονο!

Εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιωτικοί «χτενίζουν» το Στρασβούργο αναζητώντας τον, ενώ το ανθρωποκυνηγητό έχει επεκταθεί και στη Γερμανία, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της επίθεσης, οπλισμένος με πιστόλι και μαχαίρι, αντάλλαξε πυρά με άνδρες της γαλλικής αστυνομίας και του γαλλικού στρατού. Πιστεύεται ότι τραυματίστηκε στο χέρι.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο ένοπλος μπόρεσε να πάρει ένα ταξί και να πάει στην κοντινή συνοικία Νεντόρφ, όπου ενεπλάκη σε νέα ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς πριν εξαφανιστεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share