Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα!

Το δάνειο & ο κληρονόμος

12 Δεκεμβρίου 2018 14:44
Τραγικές ώρες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα!

Ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να ακολουθήσει την δικαστική οδό για να διεκδικήσει το μεγάλο ποσό που δάνεισε πριν από οχτώ χρόνια σε γνωστό του άνθρωπο, το οποίο δεν πήρε ποτέ πίσω.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, μετά τον θάνατο του δανειζόμενου και μη έχοντας άλλον τρόπο να πάρει πίσω τα χρήματά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατέθεσε σε βάρος του κληρονόμου του αγωγή, η οποία συζητήθηκε πριν από λίγες ημέρες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στη Μόρια: Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας! - Άγρια δολοφονία «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία!

Όπως εξηγεί στο σχετικό δικόγραφο, η αρχική σύμβαση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε «άτοκο δάνειο, ύψους 50.000 ευρώ για την εξασφάλιση του οποίου είχαν εκδοθεί δύο επιταγές εις διαταγήν μου, ενώ παράλληλα είχε συμφωνήσει στην εμπρόθεσμη και ολοκληρωτική αποπληρωμή του ως άνω κεφάλαίου, τόκους και έξοδα, καθώς και την εν συνόλω καλόπιστη εκπλήρωση της παροχής»!

Όμως όπως αποκαλύπτει στην αγωγή του ο ενάγων παρουσιαστής, «ο δανειζόμενος δεν είχε ουδέποτε καταβάλει ούτε ένα ευρώ», προκειμένου να ικανοποιήσει την απαίτησή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share