Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα στην επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου!

Σε πλήρη επαγρύπνηση είναι οι αστυνομικές αρχές!

6 Δεκεμβρίου 2018 09:29
Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα στην επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου!

Σε πλήρη επαγρύπνηση είναι οι αστυνομικές αρχές σήμερα 6 Δεκεμβρίου καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν φόβους για τρομοκρατικό χτύπημα ενάντια σε αστυνομικό στόχο πέριξ της Χαριλάου Τρικούπη, γι αυτό και έχουν δημιουργήσει «πλέγμα ασφαλείας» στην περιοχή των Εξαρχείων.
Υπενθυμίζεται πως στη συγκεκριμένη περιοχή η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έχει «χτυπήσει» τρεις φορές εναντίον αστυνομικών, με πολεμικά καλάσνικοφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βιάστηκε και δεύτερο κορίτσι..." - Απίστευτη μ@λ@κια στον Παπαδάκη!

Ενδεικτικό είναι πως τις τελευταίες ημέρες άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας έλαβαν εντολές για αυξημένες περιπολίες στο πλαίσιο «αυξημένης επαγρύπνησης» και «άμεσης παρέμβασης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήθελε μόνο να έχουμε μια ερωτική επαφή..." - Σοκ στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα φύλαξης στα αστυνομικά τμήματα του Συντάγματος, της Ομονοίας, του Ζωγράφου, της Ακρόπολης αλλά και των Εξαρχείων, μιας και θεωρούνται «βασικοί» στόχοι αντιεξουσιαστών.

Σε ό,τι αφορά την πορεία που θα πραγματοποιηθεί για τον Γρηγορόπουλο έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες στους αστυνομικούς των ΜΑΤ για «προσοχή» και «ψυχραιμία» απέναντι στα ανήλικα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, στην οποία συνηθίζεται να υπεισέρχονται ομάδες κουκουλοφόρων

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share