Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ριχάρδος: Αυτό είναι το λάθος των Αρχών που οδήγησαν στον μεγάλο φιάσκο! (video)

Γιατί δεν απαντάει η Εισαγγελία;

4 Δεκεμβρίου 2018 20:44
Ριχάρδος: Αυτό είναι το λάθος των Αρχών που οδήγησαν στον μεγάλο φιάσκο! (video)

Την εξέλιξη ενός μεγάλου φιάσκου των Αρχών παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες που αφορά στο κύκλωμα διακίνησης χρυσού στο οποίο εμπλέκεται και το όνομα του γνωστού τηλέ ενεχυροδανειστή Ριχάρδου.

Η ανακρίτρια ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι καθώς όπως υποστηρίζει με επίσημο έγγραφο το οποίο απέστειλε στην εισαγγελία, δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την κράτηση τους αφού θεωρεί πως οι κατηγορίες για λαθρεμπορία χρυσού πλέον δεν υφίστανται.

Καταρρίπτωντας την βασική κατηγορία πέφτουν σαν ντόμινο και όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες που βάραιναν τους κρατούμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Νέες καταιγιστικές εξελίξεις! Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής; (video)

Ολόκληρη η επιχείρηση τινάχτηκε στον αέρα σε ένα απίστευτο φιάσκο. 63 κατηγορούμενοι, 8 προφυλακίσεις, 6 μήνες παρακολουθήσεων, όλα στον "αέρα".

Η εισαγγελία όμως ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημα και οι κατηγορούμενοι παραμένουν ακόμα στη φυλακή. Ποιο είναι όμως το λάθος που οδήγησε στο μεγάλο αυτό φιάσκο;Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star το λάθος που έκαναν οι Αρχές είναι πως δεν συμβουλεύτηκαν τις Τελωνειακές Αρχές καθώς δεν υφίσταται λαθρεμπορία αν δεν υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί.

"Δεν θέλουμε να έρθουμε στη δύσκολη θέση να καταθέσουμε μηνύσεις για κατάχρηση εξουσίας" δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα του Star ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης ενώ έκανε λόγο για σκευωρία και προσπάθεια παραπλάνησης της Δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το έπαιζε και φιλόζωος ο κουραμπιές...": Σοκάρει φωτογραφία του δολοφόνου της φοιτήτριας στο προφίλ του!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share