Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γίνονται και θαύματα: Επέζησε μωράκι που γεννήθηκε 4 μηνών και ζύγιζε όσο μια μεγάλη σοκολάτα

Μια μαχήτρια!

2 Δεκεμβρίου 2018 14:30
Γίνονται και θαύματα: Επέζησε μωράκι που γεννήθηκε 4 μηνών και ζύγιζε όσο μια μεγάλη σοκολάτα

Μικρό θαύμα" αποκαλούν οι γονείς της τη Σούζι Μπέα Πάτρικ η οποία γεννήθηκε στις 22 εβδομάδες κύησης και κατάφερε να επιβιώσει. H μικρούλα ήταν μόλις τεσσάρων μηνών και ζύγιζε περίπου 500 γραμμάρια, σχεδόν όσο μια μεγάλη μπάρα σοκολάτας. Οι γιατροί δεν έδωσαν καμία ελπίδα επιβίωσης ενώ διαβεβαίωσαν τους γονείς ότι και να επιζήσει, δεν θα είχε καμία ποιότητα ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Βόμβα με τον θρύλο του μπασκετικού Παναθηναϊκού! Μπαίνει στο Survivor 3;

Ωστόσο, οι γονείς αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την ελπίδα και το παιδί τους και ορκίστηκαν ότι θα κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι τους με τη νεογέννητη κόρη τους. Κι έτσι έγινε! Μπορεί η Σούζι Μπέα να έχει ανάγκη ακόμη από οξυγόνο για να ενισχύονται οι πνεύμονές της αλλά πλέον είναι ολόκληρο μωράκι, πέντε μηνών και θα απολαύσει τις ημέρες των εορτών στο σπίτι με τους γονείς της στα πρώτα Χριστούγεννα της ζωής της.

Όπως ανέφερε η 36χρονη μητέρα, είχε φυσιολογική εγκυμοσύνη και όλα έδειχναν ομαλά ενώ τίποτα δεν προμηνούσε ότι η κόρη της θα γεννιόταν τόσο πρόωρα.

Αν και τεσσάρων μηνών και τεσσάρων ημερών, η Σούζι Μπάε Πατρικ βιαζόταν να γεννηθεί. Μάλιστα, με βία κρατήθηκε να μην βγει μέσα στο ταξί που μετέφερε την ετοιμόγεννη στο μαιευτήριο. Μόλις έφθασαν στο νοσοκομείο, η μητέρα οδηγήθηκε στο χειρουργείο και γέννησε μέσα σε 10 λεπτά. Οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι δεν θα επιβιώσει και να είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο. Εκείνοι αρνήθηκαν να το δεχθούν και η μικρή τους αποδείχθηκε ηρωίδα δικαιώνοντας την πίστη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 3: Κουκλάρα ηθοποιός του «Έλα στη θέση μου» στο ριάλιτι επιβίωσης!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share