Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικός Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: «Ακόμα και να έπαιρνες 2.000 ευρώ… θα τα σπατάλαγες» (video)

Τα σχόλια δικά σας!

29 Νοεμβρίου 2018 11:47
Τραγικός Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: «Ακόμα και να έπαιρνες 2.000 ευρώ… θα τα σπατάλαγες» (video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η απάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε μια πυρόπληκτη γυναίκα στο Μάτι, η οποία του επεσήμανε ότι δεν έχουν ακόμα δεχτεί καμία οικονομική βοήθεια από την πολιτεία για τις ζημιές που έχει υποστεί η περιουσία τους από τις φονικές πυρκαγιές.

Ο Αλέξης Τσίπρας, επιχείρησε να πείσει την γυναίκα ότι σημασία στην παρούσα φάση έχει να υπάρξουν υποδομές και όχι χρήματα. Μάλιστα, στην προσπάθεια του να… απολογηθεί στην γυναίκα για την ανύπαρκτη στήριξη του κράτους στους πυρόπληκτους της απάντησε: «Να πω και κάτι άλλο; Ακόμα και να έπαιρνες 2.000 ευρώ , δεν θα γινόταν τίποτα… θα τα σπατάλαγες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούκλα η Τατιάνα Στεφανίδου: Εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της!

Όπως ήταν αναμενόμενο οι πυρόπληκτοι για λίγα δευτερόλεπτα «πάγωσαν» με αυτό που άκουσαν χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία απάντηση από μέρος τους. Στην συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξε ένας κάτοικος της περιοχής κατά την τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι, την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε να μιλά για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην πληγείσα περιοχή και την δενδροφύτευση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άντεξε άλλο: Εξομολόγηση βόμβα της Δήμητρας Παπαδήμα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share