Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζακ Κωστόπουλος: Από τι πέθανε τελικά και τι πρόκειται να ακολουθήσει το πόρισμα;

Το δεκασέλιδο πόρισμα θα διαβιβαστεί πλέον στον αρμόδιο ανακριτή

20 Νοεμβρίου 2018 15:24
Ζακ Κωστόπουλος: Από τι πέθανε τελικά και τι πρόκειται να ακολουθήσει το πόρισμα;

Σε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα που φέρει από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά οφείλεται ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου στις 21 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που παρέδωσαν σήμερα, Τρίτη οι ιατροδικαστές Νίκος Καλόγριας και Σουλτάνα Μαριανού.

Όπως δήλωσαν το μεσημέρι της Τρίτης οι δύο ιατροδικαστές οι αλλοιώσεις ισχαιμικού τύπου προκύπτουν από την ιστολογική εξέταση και ο θάνατος αποδίδεται σε αυτές τις αλλοιώσεις.

Λόγω απουσίας στεφανιαίας ή άλλης νόσου η πρόκληση των αλλοιώσεων συνδέεται με τα τραύματα μέσω ενός μηχανισμού στρες.

Σημειώνεται ότι κατά τη νεκροτομή βρέθηκαν πολλαπλά τραύματα στο σώμα από τέμνον όργανο (γυαλιά) που δεν ήταν θανατηφόρα καθώς και χτυπήματα από χέρια και πόδια και πρόσκρουση στο έδαφος ή άλλο σταθερό αντικείμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή σου Γιάννη Μπέζο: Εγωπαθής και προκλητικός ο ηθοποιός!

Το δεκασέλιδο πόρισμα το οποίο θα διαβιβαστεί πλέον στον αρμόδιο ανακριτή αναφέρει πως οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές και δεν εντοπίστηκε σε αυτές καμία ναρκωτική ουσία που μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο του 33χρονου.

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share