Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο μικροσκόπιο των αρχών το πελατολόγιο του γιου της γνωστής αστρολόγου για το κύκλωμα κοκαΐνης! (video)

Ποιος έδωσε την πληροφορία;

19 Νοεμβρίου 2018 12:47
Στο μικροσκόπιο των αρχών το πελατολόγιο του γιου της γνωστής αστρολόγου για το κύκλωμα κοκαΐνης! (video)

Βαρύτατες ποινικές διώξεις ασκήθηκαν από τις εισαγγελικές αρχές σε βάρος των τριών συλληφθέντων για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία με τη συνδρομή της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών DEA και των αρμοδίων αρχών του Εκουαδόρ. Οι διώξεις που ασκήθηκαν στους τρεις συλληφθέντες αφορούν στα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί εννέα άτομα, έξι στον Ισημερινό και τρεις στην Ελλάδα. Οι τρεις συλληφθέντες στην Ελλάδα είναι ένας 42χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας που είναι γιος αστρολόγου, ένας 63χρονος ιδιοκτήτης μάντρας πολυτελών αυτοκινήτων και ένας 41χρονος Έλληνας αλβανικής καταγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Πόσα χρήματα θα πάρει η Ειρήνη Κολιδά για να μπει στο 3;

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, τα κατηγορούμενα ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιούσαν μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από τον Ισημερινό στην Αυστραλία. Μάλιστα, για τη μεταφορά των ναρκωτικών, τα κέρδη από την πώληση των οποίων υπολογίζονται ότι ξεπερνούν τα 11 εκατ. ευρώ, οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούσε ειδικά μετασκευασμένο ιστιοπλοϊκό.

Η εκπομπή "Μαζί σου" αποκάλυψε πληροφορίες για το πελατολόγιο τους αλλά και τις εξελίξεις στην απολογία σου.

Δείτε το βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share