Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή βόμβα στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου!

Ήταν όλα ένα ψέμα!

19 Νοεμβρίου 2018 10:38
Ανατροπή βόμβα στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου!

Ανατροπή φέρνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Ζακ Κωστόπουλου καθώς κατά πληροφορίες δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι είχε προχωρήσει σε «μοιραία» χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών.

Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ» το οποίο αναφέρει πως αυτό φαίνεται να προκύπτει από αρχικές πληροφορίες πραγματογνωμόνων και άλλων που χειρίσθηκαν το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Ζακ Κωστόπουλος δεν βρέθηκε να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχεις καρκίνο άγριο, 70% να πεθάνεις!": Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε την τραγωδία για πασίγνωστο Έλληνα

Σύμφωνα με με τις ίδιες πληροφορίες, για αυτά τα ευρήματα έχουν ενημερωθεί άτομα του περιβάλλοντος του Ζακ Κωστόπουλου ενώ αναμένεται σε δεύτερη φάση και ενημέρωση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο τριήμερο καθώς αναμένεται να παραδοθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών μαζί με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και αυτό θα φέρει νέες εξελίξεις στην υπόθεση για αναζήτηση ευθυνών.

Mε αυτά τα δεδομένα, το σενάριο για θάνατο του 33χρονου από κύρια αιτία τη χρήση ναρκωτικών όπως υποστήριζαν πολλά στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη και άλλοι, κλονίζεται και επανέρχονται πιο ισχυρά τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του και τη βία που ασκήθηκε εκείνη την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός είναι ο 2ος άνδρας και μάλιστα κούκλος που συμφώνησε για το Survivor 3!

Το ΒΗΜΑ αναφέρει πως από τις αρχικές ιατροδικαστικές εξετάσεις εκτιμήθηκε ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται στον ξυλοδαρμό του και για το λόγο αυτό κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντική η τοξικολογική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στο πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης που εκδόθηκε προ μερικών ημερών δεν διαπιστώνεται βλάβη στη καρδιά ή άλλο ζωτικό όργανο. Στον φάκελό που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ κι απεστάλη προ 10 ημερών στις δικαστικές αρχές φέρεται να περιέχεται η κατάθεση μιας φίλης του 33χρονου που αναφέρθηκε «σε προβλήματα υγείας που δήλωνε ότι αντιμετώπιζε ο Ζακ Κωστόπουλος ύστερα και από ιατρικές εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share