Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρή μητέρα 10 παιδιών: Tρείς μήνες μετά, ο Ιερέας Πατέρας της λύνει την σιωπή του και αποκαλύπτει!

Απίστευτη τραγωδία!

14 Νοεμβρίου 2018 15:09
Νεκρή μητέρα 10 παιδιών: Tρείς μήνες μετά, ο Ιερέας Πατέρας της λύνει την σιωπή του και αποκαλύπτει!

Ο ιερέας που έχασε την 43χρονη κόρη του σε τροχαίο μιλά, τρεις μήνες μετά το θάνατό της, στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Λύνει τη σιωπή του για το θάνατο της μαίας κόρης του, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, περιγράφοντας την καθημερινότητά της πριν το μοιραίο ενώ εξηγεί και γιατί τα δέκα εγγόνια του ντύθηκαν στα λευκά στην κηδεία της που πραγματοποιήθηκε στον Ωρωπό.

Ο Βενιαμίν της οικογένειας ήταν μόλις 10 μηνών αλλά κανένα από τα υπόλοιπα 9 αδέρφια παρά τον πόνο τους δεν έδειξε απελπισία σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντροπή σου! Καλοφάγωτα ότι πάρεις από τον Βακάκη!" - Άγριο ξέσπασμα στον Υπάτιο Πατμάνογλου, μετά την ανακοίνωση του γάμου του!

«Είναι σα να περνάμε μία γέφυρα και να πηγαίνουμε από την άλλη μεριά του ποταμού», αναφέρει χαρακτηριστικά για αυτή την πρωτόγνωρη αντιμετώπιση του θανάτου. «Άλλο να έχω πόνο και άλλο να με πιάνει απελπισία», εξηγεί ο ίδιος.

Ο ιερέας παππούς τους (Χριστόδουλος Χατζηθανάσης, Πρεσβύτερος Αγίου Χριστόφορου Πικερμίου) αναφέρθηκε και στο θαύμα του καρκίνου που είχε η κόρη του και εξαφανίστηκε. Νόσησε σε ηλικία 13 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share