Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η εικόνα του 12χρονου που είχε εξαφανιστεί στο Ίλιον! Πως τον βρήκανε;

Όσα αποκάλυψε η μητέρα του!

14 Νοεμβρίου 2018 11:56
Σοκάρει η εικόνα του 12χρονου που είχε εξαφανιστεί στο Ίλιον! Πως τον βρήκανε;

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 12χρονου Γιώργου Μπούφα.

Το βράδυ της Τρίτης στις 22:00, βρέθηκε ο 12χρονος ο οποίος είχε εξαφανιστεί μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας από την περιοχή του Ιλίου Αττικής και είναι καλά στην υγεία του.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του Γιώργου, Ψυχολόγος και Παιδίατρος από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειας ενώ η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που αυτή διαθέτει συνέβαλε από την πρώτη στιγμή στην διεξαγωγή των ερευνών για την αναζήτηση του ανήλικου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η είδηση που έχει εξοργίσει τους πάντες στον Σκλαβενίτη!

H μητέρα του 12χρονου αποκάλυψε πως τον βρήκαν. O 12χρονος εξαφανίστηκε από το σχολείο του χωρίς κανείς να γνωρίζει το πως. Το σχολείο μάλιστα καθυστέρησε να ενημερώσει τους γονείς και ένα μισάωρο αργότερα που εμφανίστηκε ο πατέρας για να πάρει το παιδί του, τον ενημέρωσαν πως ο μικρός αγνοείται.

Σύμφωνα με την μητέρα του, ο μικρός πήρε τον αντίθετο δρόμο από ότι έπρεπε και χάθηκε. Βρέθηκε ξυπόλητος και σοκαρισμένος. Τον μικρούλη βρήκε ένας περαστικός, που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Πετρούπουλης.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share