Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Πανάνας: 2,5 χρόνια μετά τον θάνατο του αξιωματικού η οικογένεια και οι φίλοι του μιλάνε για τον δικό τους ήρωα (video)

Και συγκινούν!

8 Νοεμβρίου 2018 14:05
Κωνσταντίνος Πανάνας: 2,5 χρόνια μετά τον θάνατο του αξιωματικού η οικογένεια και οι φίλοι του μιλάνε για τον δικό τους ήρωα (video)

Ήταν 11 Φεβρουαρίου του 2016 όταν το Αγκούστα Μπελ έπεσε στην Κίναρο και στοίχισε την ζωή σε τρεις αξιωματικούς της Ελληνικής αεροπορίας.

Το ελικόπτερο καταλήγουν οι εμπειρογνώμονες δέχτηκε ριπή ανέμου, η οποία οδήγησε στη συντριβή του βυθίζοντας στο πένθος τρεις οικογένειες.

Νεκροί ήταν ο κυβερνήτης Αναστάσιος Τουλίτσης, ο συγκυβερνήτης Κωνσταντίνος Πανανάς και ο χειριστής επιφανείας ρανταρ Λευτέρης Ευαγγέλου.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Πανάνα 2,5 χρόνια μετά την τραγωδία, άνοιξε στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" το σπίτι της και μίλησε για τον δικό της ήρωα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Open!

Οι δικοί του άνθρωποι αποκαλύπτουν πως το αγαπημένο του τραγούδι ήταν το "Παράξενο παιδί", ενώ συγκλονίζει το γεγονός πως εκείνο το βράδυ είπε στην σύζυγο του ότι θα πάει για άσκηση αλλά δυστυχώς δεν γύρισε ποτέ.

Μάλιστα, εκείνοι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και γέννησε λίγο καιρό μετά. Κάνουν λόγο για ένα αξιόλογο παιδί και περιγράφουν πως τον "έχασαν" τον δικό τους ήρωα.

Δείτε στο βίντεο του Athensmagazine.gr όσα είπαν:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share