Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

7 Νοεμβρίου 2018 08:31
Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

Από κοκαΐνη και φαιντανύλη πέθανε ο ράπερ Μακ Μίλερ, πρώην σύντροφος της ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ιατροδικαστή στο Λος Άντζελες αναφέρει πως ο 26χρονος πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης και φαιντανύλης, ενός ισχυρού οπιοειδούς.

Ο Μίλερ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Μάλκολμ ΜακΚόρμικ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 7 Σεπτεμβρίου. Το TMZ μετάδωσε πως βρέθηκε γονατιστός στο κρεβάτι του σε στάση προσευχής, από τη βοηθό του, η οποία ειδοποίησε το ασθενοφόρο. Στο δωμάτιο του βρέθηκε ένα iPad με γραμμές κοκαΐνης και ένα διπλωμένο χαρτονόμισμα δίπλα του. Στο μπάνιο του βρέθηκαν πολλά συνταγογραφούμενα χάπια. Η μύτη του είχε αίμα και ήταν αναίσθητος όταν τον βρήκε η βοηθός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτος πόνος στον Βόλο: Ο 11χρονος Αλέξανδρος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατός του δεν οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια ενώ κατά πληροφορίες εκτός από ναρκωτικά είχε καταναλώσει και αλκοόλ. Ο Μίλερ είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, σε συνεντεύξεις που έδωσε αλλά και στα τραγούδια του.

Ήταν ζευγάρι με την Γκράντε για δύο χρόνια, αλλά χώρισαν στις αρχές του έτους. Ο θάνατός του πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους παράγοντες για τους οποίους η Γκράντε χώρισε με τον νέο σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί τον Ιούνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλης της χώρας σήμερα, Τετάρτη!

Το Σάββατο, η τραγουδίστρια παρουσίασε το νέο σινγκλ της, «Thank U, Next», που εικάζεται πως είναι αφιερωμένο και στους δύο άνδρες. Ο 24χρονος Ντέιβιντσον, στις πρώτες δηλώσεις του για τον χωρισμό τους, είπε ότι δεν αφορά κανέναν και χαρακτήρισε την Γκράντε «θαυμάσιο άνθρωπο», ευχόμενός της κάθε ευτυχία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share