Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός με το Μετρό! Τι συμβαίνει;

Απίστευτο αλαλούμ!

6 Νοεμβρίου 2018 09:15
Χαμός με το Μετρό! Τι συμβαίνει;

Ως μία κακόγουστη φάρσα βλέπουν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής την απόφαση της ΣΤΑΣΥ για αλλαγή στα δρομολόγια των συρμών του Μετρό, και την μετατροπή του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας σε τερματικό και αφετηρία των δρομολογίων από και προς το Αεροδρόμιο.

Φαρσοκωμωδία θα λέγαμε καλύτερα, γιατί οι επιβάτες ταλαιπωρούνται αφάνταστα, αφού φτάνοντας στον σταθμό πρέπει να περάσουν στην απέναντι αποβάθρα για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους. Ειδικότερα, οι επιβάτες θα πρέπει να ανέβουν τις κυλιόμενες σκάλες, να κατέβουν από την απέναντι αποβάθρα και να πάρουν τον επόμενο συρμό. Εργαζόμενοι, ΑΜΕΑ, ηλικιωμένοι, γονείς με μικρά παιδιά, ταξιδιώτες με αποσκευές ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ου φονεύσεις: Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έκανε την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη επεισόδιο και καθήλωσε τους τηλεθεατές! (photos+video)

Αυτή η απόφαση της ΣΤΑΣΥ είναι εχθρική προς τους πολίτες που μετακινούνται από και προς Παλλήνη, Κάντζα, Κορωπί και Αεροδρόμιο. Εκ του αποτελέσματος στις πέντε πρώτες ημέρες υλοποίησής της, κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share