Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καραγκιοζιλίκια στην κηδεία του Γιάννη Μακρή: Η παρουσία που έκανε έξαλλη την Βικτώρια Καρύδα!

Χαμός στην κηδεία του επιχειρηματία!

4 Νοεμβρίου 2018 18:50
Καραγκιοζιλίκια στην κηδεία του Γιάννη Μακρή: Η παρουσία που έκανε έξαλλη την Βικτώρια Καρύδα!

Η τελευταία πράξη του δράματος έπεσε στην υπόθεση δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, με την κηδεία του που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Βούλα!

Σε τραγική κατάσταση και τραγική φιγούρα ήταν η σύζυγός του, Βικτώρα Καρύδα, η οποία δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την τραγική απώλεια του αγαπημένου της άνδρα, ενώ δεν δείχνει να έχει μόνη της την δύναμη να συνεχίσει!

Μάλιστα ένα περιστατικό ήταν αυτό που την έκανε έξαλλη στην κηδειά του αγαπημένου της! Συγκεκριμένα όταν αντίκρισε φωτογράφους και δημοσιογράφους έξω από την εκκλησία η παίκτρια του My Style Rocks κατέρρευσε! Ζήτησε από δικούς της ανθρώπους να τους πλησιάσουν και να φύγουν από το σημείο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτός παρέσυρε με το ΙΧ του τον Τάκη Τσουκαλά!

Μάταια όμως! Εκτός όμως από την παρουσία των δημοσιογράφων, η παίκτρια του My Style Rocks έγινε έξαλλη καθώς πίστευε πως ο δολοφόνος του "βασιλιά" της, όπως αποκαλούσε τον Γιάννη Μακρή, βρισκόταν ανάμεσά της! Πίστευε πως δεν είναι άγνωστος και πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί!

Όπως και να έχει πάντως οι καταστάσεις που βιώνει η άτυχη μητέρα είναι ότι χειρότερο που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς αν δεν τις ζήσεις! Κουράγιο και υπομονή!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share