Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξεσπάει σε κλάματα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι συμβαίνει με την υγειά του;

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

31 Οκτωβρίου 2018 14:34
Ξεσπάει σε κλάματα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι συμβαίνει με την υγειά του;

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν φύγει απο πάνω του, ωστόσο εμείς όπως σας έχουμε υποσχεθεί απο την αρχή… παρακολουθούμε διακριτικά την προσπάθεια αποκατάστασης του Κωνσταντίνου. Τον Γολγοθά του.

Γιατί για Γολγοθά πρόκειται και μάλιστα επίπονο. Με την Εβελίνα Βαρσάμη, την γυναίκα του δίπλα του απο την πρώτη στιγμή να πιστεύει όσο κανείς άλλος πώς ο άντρας της θα επιστρέψει. Θα γίνει όπως παλιά.

Η εικόνα του Κωνσταντινου είναι πολύ καλύτερη απο τον πρώτο καιρό. Ωστόσο η μυική μάζα του έχει μειωθεί παρα πολύ. Παρά την ειδική διατροφή και τις φυσιοθεραπείες απαιτείται πολύς χρόνος ακόμη μέχρι να δυναμώσει. Και αυτό είναι πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση βόμβα από το Τατουάζ!

Το θετικό είναι πως ο παρουσιαστής έχει παρουσιάσει βελτίωση στις ασκήσεις λογοθεραπείας. Η επικοινωνία του πλεόν είναι-όσο μπορεί κανείς να το πεί και να τογράψει- άρτια. Ωστόσο δεν μπορεί ακόμη να αυτοσυντηρηθεί.

Το πρόβλημα με την μείωση της μυικής μάζας του, τον δυσκολεύει στις ασκήσεις που αφορούν στην ορθοστασία και στο περπάτημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοιράζει χαστούκια ο Γιώργος Παπαδάκης!

Οι βόλτες κάθε απόγευμα στο κέντρο με το καροτσάκι τον βοηθούν να καταλάβει την κατάσταση του και να «αναπνεύσει» ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που «σπάει» και βάζει τα κλάματα.

Ένα θα πώ. Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει. Και είμαι πεπεισμένος ότι το φιλαράκι μου θα τα καταφέρει και θα πάρει και πάλι αγκαλιά τον γιό του…

Πηγή: stroumfaki.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share