Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συντετριμμένος ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα - "Οι αντίχριστοι τον εκτόπισαν..." (video)

Μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη!

29 Οκτωβρίου 2018 12:30
Συντετριμμένος ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα -

Συγκλονισμένοι είναι όλοι, από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο 35χρονος, χθες δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία, μετά από την καταδίωξη που του έγινε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «στις 28.10.2018, περίπου στις 10.00, στο χωριό Βουλιαράτες (αλβανικά: Bularat) στο Αργυρόκαστρο υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο χώρο από όπου ακούστηκαν πυρά.

Κατά τη στιγμή της άφιξής τους, οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από έναν σκοπευτή ο οποίος φορούσε στρατιωτική στολή. Από τις βολές που εξαπέλυσε εναντίον του αστυνομικού προσωπικού, ένα περιπολικό υπέστη ζημιές.

Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις από την Διεύθυνση τοπικής Αστυνομίας του Αργυροκάστρου. Ακολούθησε καταδίωξη του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε ξανά κατά των αστυνομικών θέτοντας «σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 4+1 τσάντες που θα λατρέψεις να κρατάς! - Θα δώσουν μία ιδιαίτερη νότα στην εμφάνιση σου!

Ωστόσο, σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη,ακούσαμε τα πρώτα λόγια του πατέρα,του άτυχου άντρα. Ο ίδιος, δεν μπόρεσε να πει πολλά λόγια, λόγω της κατάστασης. Συγκεκριμένα, είπε "Οι αντίχριστοι τον εκτόπισαν" και συνέχισε με ένα μήνυμα που ήθελε να περάσει για τον γιο του "Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρωας, την ελληνική σημαία την είχε στην καρδιά του..."

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share