Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο Κατσίφας" - Όσα ισχυρίζονται οι κάτοικοι! (video)

"Μας πυροβολούσε μισή ώρα", λέει η αλβανική αστυνομία

28 Οκτωβρίου 2018 22:55

Θρήνος στους Βουλιαριάτες της Βορείου Ηπείρου, για τη δολοφονία του 35χρονου ομογενή απο δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόκειται να κατεθεί αίτημα προς τις ελληνικές Αρχές -μέσω της πρεσβείας στα Τίρανα- προκειμένου να οριστεί ανεξάρτητος ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροτομής στη σορό που βρίσκεται στο νοσοκομείο Αργυροκάστρου.

Κάτοικοι στους Βουλιαράτες μιλούν για εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου ομογενή, που ήρθε αντιμέτωπος με πλήθος αστυνομικών των Ειδικών Αλβανικών Δυνάμεων, επειδή αρνήθηκε να παραδώσει την ελληνική σημαία που κρατούσε.

Ο ίδιος φερεται να ήταν “στοχοποιημένος” απο τις αλβανικές Αρχές, γιατί κάθε φορά που επισκεπτόταν το χωριό του αναρτούσε σε διάφορα σημεία τη ελληνική σημαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Αυτός ο παίκτης κατάφερε να κερδίσει το σημερινό αγώνισμα! (video)

Αλβανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως “εξτρεμιστή” τον 35χρονο ομογενή, παραβλέποντας το γεγονός πως επιχείρησε να υψώσει την ελληνική σημαία ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σε ένα επισήμως αναγνωρισμένο μειονοτικό χωριό απο τα Τίρανα, που βάση της αλβανικής νομοθεσίας οι ομογενείς έχουν δικαίωμα να τιμούν δημόσια τα εθνικά τους σύμβολα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share