Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στο Πέραμα: Γέμισαν με φόλες παιδική χαρά! Τουλάχιστον 10 ζωάκια νεκρά!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

24 Οκτωβρίου 2018 11:53
Φρίκη στο Πέραμα: Γέμισαν με φόλες παιδική χαρά! Τουλάχιστον 10 ζωάκια νεκρά!

Έκκληση σε εκείνους που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους στην περιοχή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!

Πάνω από 10 αδέσποτα και οικόσιτα ζώα, γάτες και σκυλιά βρέθηκαν νεκρά το πρωί της Δευτέρας στο Πέραμα Αττικής και στις οδούς Πάτμου, Λευκάδος, Λέσβου, Ηρακλείου.

Η Ελένη Σακαρέλη, η οποία είναι μέλος σε δύο φιλοζωικούς φορείς της περιοχής (Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου και Ζωοφιλικός και Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Περάματος), εξήγησε στο zoosos.gr ότι από τα δηλητηριασμένα ζώα μόνο ένα επέζησε, ενώ παραμένει άγνωστος ο συνολικός αριθμός όσων πέθαναν από τη δηλητηριασμένη τροφή που κάποιος σκόρπισε στα Νεόκτιστα Ικονίου μέσα σε παιδική χαρά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έμφραγμα" για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Κρεούζης και η Αγγελική Πετράκη, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής, απευθύνουν έκκληση σε όσους βγάζουν βόλτα τα ζώα τους εκεί να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Ο συνολικός αριθμός των ζώων που δηλητηριάστηκαν δεν είναι ακόμα γνωστός, αφού οι γάτες -ειδικά όταν υποφέρουν- κρύβονται. Ορισμένα από τα ζώα τα οποία ξεψύχησαν μαρτυρικά δεν ήταν αδέσποτα, αλλά οικόσιτα. Οι υπάλληλοι του Δήμου Περάματος μάζεψαν τα πτώματα, καταγγελία στην Αστυνομία κατατέθηκε και αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροψίας προκειμένου να βρεθεί τι είδους δηλητήριο χρησιμοποιήθηκε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share