Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κόπηκε» από τη RAI το ντοκιμαντέρ με τον αστυνομικό που βρίζει χυδαία ηλικιωμένη πρόσφυγα στη Μόρια

Δεν προβλήθηκε τελικά!

21 Οκτωβρίου 2018 14:36
«Κόπηκε» από τη RAI το ντοκιμαντέρ με τον αστυνομικό που βρίζει χυδαία ηλικιωμένη πρόσφυγα στη Μόρια

Δεν προβλήθηκε τελικά από την ιταλική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ για τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες στη Μόρια. Η εκπομπή που επρόκειτο να βγει χθες, κόπηκε μέχρι νεωτέρας όπως ανακοίνωσε ο ρεπόρτερ της RAI.

«Το ρεπορτάζ από τη Λέσβο για τους «φυλακισμένους στο νησί», δεν θα μεταδοθεί απόψε όπως είχε προγραμματιστεί», ήταν όσα έγραψε στο Facebook ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Valerio Cataldi.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Η φωτογραφία του γιου του ζευγαριού που μας σόκαρε!

«Δεν είναι δική μου απόφαση. Πιθανώς να μεταδοθεί κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς. Προς το παρόν, είμαι ευτυχής που έχω επιτύχει ένα απόλυτο ρεκόρ. Για πρώτη φορά, μια δημοσιογραφική έρευνα που δεν έχει μεταδοθεί, έχει αποφέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα: την απομάκρυνση τεσσάρων βίαιων αστυνομικών από το καμπ της Μόριας. Και άρχισαν έρευνες εάν οι κινήσεις τους διέπονταν από «ρατσιστικά κίνητρα». Πραγματικά, ένα απίστευτο αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ.

Δεν αποκλείεται για τη συγκεκριμένη απόφαση να έχει μπει… δάχτυλος Σαλβίνι, αφού είναι γνωστό το μένος του για τους πρόσφυγες και πολύ συχνά εκφράζει τις ρατσιστικές του απόψεις.

Ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς ένας αστυνομικός βρίζει χυδαία μια ηλικιωμένη πρόσφυγα. Τελικά ο αθυρόστομος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 3: Η τρομερή αλλαγή που το εκτοξεύσει σε τηλεόραση και δεν είναι αυτή που φαντάζεστε!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share