Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε στα 45 της χρόνια η Μυρσίνη Ρωμανιά!

Άφησε πίσω τον μονάκριβο γιο της!

21 Οκτωβρίου 2018 12:37
Σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε στα 45 της χρόνια η Μυρσίνη Ρωμανιά!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών η γνωστή διοργανώτρια γάμων και βαπτίσεων Μυρσίνη Ρωμανιά.

Την ίδια την είχαμε δει αρκετές φορές μέσα από τις συμμετοχές της σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, το πλατό των οποίων επισκέφθηκε για να δώσει ιδέες και συμβουλές.

Η Μυρσίνη Ρωμανιά νικήθηκε μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η ίδια είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Σταυρό, ενώ έξι μήνες πριν είχε φύγει από τη ζωή από την ίδια ασθένεια και η αδερφή της, Μαρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Η φωτογραφία του γιου του ζευγαριού που μας σόκαρε!

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω των social media ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Στάθης Πουρουτίδης, που έγραψε: «Συμφωνήσαμε πως το καλοκαίρι που έρχεται θα πηγαίνανε στην Τζιά. Ότι φέτος στο νησί θα κλείναμε και την κουμπαριά. Μου το είχες έτοιμο το προξενιό. Μου είπες δεν αντέχω πολύ και εγώ σου φώναξα Εσύ; Μα εσύ μας φέρνεις όλους βόλτα και χαμογέλασες. Θυμάμαι στον γάμο του αδερφού μου τα λόγια σου καθώς κοίταζες τον μπαμπά μου… Και τώρα τι; Τι; Έφυγες… Έδωσες μια μάχη και είπες φτάνει. Ως εδώ. Μυρσίνη τελικά αυτό που έλεγες «θέλω να μεγαλώσω κι άλλο» δεν έγινε πράξη. Και ξέρεις και κάτι. Δεν θα πάω στην Τζιά. Δεν έχω λόγο χωρίς εσένα. Θα τα πούμε ξανά κορίτσι μου. Κι ύστερα γίναμε μια ωραία φωτογραφία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share