Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής και δέκα μέρες μετά...

Τραγική ειρωνεία!

20 Οκτωβρίου 2018 14:58
Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής και δέκα μέρες μετά...

Ο δίσκος «Mon pays c’est l’amour» του γάλλου ροκ σταρ Τζόνι Χαλιντέι, κυκλοφόρησε χθες, Παρασκευή, στη Γαλλία δέκα μήνες μετά τον θάνατό του, και μέσα σε λίγες ώρες πούλησε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα.

«Ήδη, ο δίσκος είναι πλατινένιος», δήλωσε στο δίκτυο RTL ο Τιερί Σασάνζ, ο πρόεδρος της Warner, της δισκογραφικής εταιρίας του Χαλιντέι από το 2005.

Μπροστά από το κατάστημα Fnac στα Ηλύσια Πεδία, οι λάτρεις του θρυλικού ρόκερ περίμεναν υπομονετικά για ώρες κατά μήκος του προστατευτικού κιγκλιδώματος που είχε τοποθετηθεί στο πεζοδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη αποκάλυψη για τον Απόστολο Βακάκη: Δεν φαντάζεστε πόσα ευρώ καθαρά βγάζουν τα Jumbo την ημέρα!

Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η υπηρεσία ασφάλειας του Fnac άφησε να περάσουν οι πρώτοι 20 πελάτες, πριν εμποδίσει την είσοδο στους επόμενους. Δέκα λεπτά αργότερα ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία για να κατευθυνθεί μέσα στο κατάστημα η ροή των πελατών.

Την ίδια στιγμή, η Λετισιά Χαλιντέι, η χήρα του ρόκερ, αναρτούσε στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Twitter μηνύματα για το γεγονός: «Σ” εσένα, Στην αγάπη μας, Στις αγάπες σου, Στο πάθος για τη ζωή, Στην ελευθερία της σκέψης, Στη μουσική σου, Σ’αγαπώ για πάντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση "σεισμός" για τα ελληνικά σούπερ μάρκετ!

Εκτός από τα δισκοπωλεία, ορισμένα από τα οποία προέβλεψαν να μείνουν ανοικτά έως τις 04.00 τοπική ώρα, και άλλα καταστήματα που δεν πωλούν δίσκους, όπως αλυσίδες σουπερμάρκετ, πωλούν από τον 51ος δίσκο του Τζόνι Χαλιντέι, ο οποίος στην καριέρα του πούλησε πάνω από 110 εκατομμύρια δίσκους.

Ο Τζόνι Χάλιντεϊ, το μεγαλύτερο αστέρι της γαλλικής ροκ σκηνής πέθανε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη εξαιτίας επιπλοκών του καρκίνου στον πνεύμονα από τον οποίο έπασχε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share